شناسهٔ خبر: 71774270 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

حجازی در گفت‌و‌گو با آنا؛

ربات هوشمند تولید داخل راهنمای گردشگری شهر تهران می‌شود

مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد از فعالیت ربات هوشمند تولید داخل در ایام نوروز خبر داد.

صاحب‌خبر -

سید محمد حسین حجازی مدیر عامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: ایستگاه هوشمند گردشگری سال گذشته بنا شد، برای این ایستگاه یک سال تولید محتوا صورت گرفت و حال یک ربات هوشمند پاسخگوی سوالات گردشگران شهر تهران خواهد بود.

وی در ادامه افزود: این ربات هم بازی تعاملی انجام می‌دهد و هم پاسخگوی اتفاقات و رویداد‌های مهم است، که توسط یک شرکت ایرانی در باشگاه رباتیک ساخته شده و تلاش داریم آن را بومی سازی کرده و در مکان‌های مختلفی از آن استفاده کنیم.

حجازی با اشاره اهمیت حمایت از این ربات و ساخت آن گفت: ما امسال هفت کیوسک گردشگری داریم که سال گذشته تعدادشان کمتر بود، دوستان گردشگری ایستگاه‌ها را بهینه و هوشمندسازی می‌کنند تا زمانی که شما وارد ایستگاه می‌شوید، به شما می‌گوید که کدام بخش تهران هستید و چطور به ایستگاه دیگر بروید و خوشبختانه تنوع این کیوسک‌ها نیز بالاست.

انتهای پیام/