سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در اطلاعیهای اعلام کرد که با توجه به پیشبینی کاهش محسوس دما، وقوع یخبندان و بارش برف در ارتفاعات از اوایل هفته آینده به تمامی کوهنوردان تهرانی توصیه میشود که از انجام هر گونه صعود به ارتفاعات پرهیز کنند.
براین اساس اداره کل هواشناسی از شنبه تا دوشنبه (۱۸ تا ۲۰ اسفندماه) در نیمه شمالی استان تهران بارش باران، برف و احتمال وزش باد شدید و رگبار رعد و برق پیشبینی کرده است.
کوهنوردان در نظر داشته باشند که صعود در این شرایط خطرناک است و ممکن است مشکلات جدی برای آنها ایجاد شود؛ بنابراین به منظور حفظ ایمنی خود از صعود خودداری کنند.
مازیار غلامی، مدیر کل هواشناسی استان تهران نیز در این راستا اظهار کرد: با توجه به افزایش دما و وزش باد احتمال سقوط بهمن وجود دارد.
وی تاکید کرد: کوهنوردان صعود به ارتفاعات را انجام ندهند یا به مناطقی بروند که خطر سقوط بهمن وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/