شناسهٔ خبر: 71730916 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

حمایت معاونت امور زنان رئیس جمهوری از زنان مبتلا به ام اس

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: این معاونت برای حمایت از فعالیت‌های خدمات‌رسانی به این قشر از زنان همکاری لازم را خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

زهرا بهروز آذر با حضور در جمع اعضای انجمن ام اس با خیران و پزشکان این انجمن به گفت وگو پرداخت و با اشاره به آنکه حدود ۷۵ درصد جمعیت مبتلایان ام اس در ایران را زنان ۲۰ تا ۴۰ سال تشکیل می‌دهند، گفت: معاونت امور زنان رئیس جمهوری برای حمایت از فعالیت‌های خدمات‌رسانی به این قشر از زنان همکاری لازم را خواهد داشت.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری برای تدوین و اجرای «برنامه‌های آگاهی‌بخشی در خصوص بیماران ام اس در سطح ملی» همزمان با روز جهانی ام اس اعلام آمادگی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، انجمن ام اس ایران یک نهاد غیرانتفاعی است که به حمایت از بیماران مبتلا به بیماری ام‌ اس و خانواده‌های آن‌ها می‌پردازد. این انجمن با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره بیماری، ارائه مشاوره و خدمات روانشناختی و برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی فعالیت می‌کند. این نهاد تلاش می‌کند تا با همکاری با متخصصان و نهادهای مرتبط، کیفیت زندگی بیماران را بهبود بخشد.