به گزارش شهرآرانیوز؛ دیابت به دلیل نوسانات هورمونی در دوران قاعدگی، بارداری و یائسگی زنان را به طور منحصر به فردی تحت تاثیر قرار میدهد و تنظیم سطح قند خون را سخت تر میکند. زنان مبتلا به دیابت نیز در معرض خطر بیماری قلبی، سندرم تخمدان پلی کیستیک و تغییرات متابولیکی هستند که میتواند بر سلامت کلی آنها تاثیر بگذارد.
یک رژیم غذایی متعادل پایه و اساس کنترل دیابت است. انتخاب غذاهای مناسب میتواند قند خون را تثبیت کرده، متابولیسم را پشتیبانی کند و عوارض آن را کاهش دهد، به عنوان مثال، سبزیجات پر فیبر از جمله کلم بروکلی، کدو، هویج و اسفناج به کاهش سرعت جذب گلوکز کمک میکنند.
همچنین، مصرف پروتئینهای بدون چربی از جمله عدس، لوبیا، تخم مرغ، مرغ و ماهی شما را سیر نگه میدارند و از افزایش قند جلوگیری میکنند.

علاوه بر این، غلات کامل شامل برنج قهوهای و جو دوسر نیز انرژی پایدار را بدون نوسانات ناگهانی قند تامین میکنند.
این در حالی است که مدیریت دیابت فقط به آنچه میخورید نیست، بلکه به انتخاب سبک زندگی نیز مربوط میشود، به عنوان مثال، مدیتیشن و یوگا علاوه بر اینکه به کاهش استرس کمک میکند میتواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد.
منبع: همشهری آنلاین