شناسهٔ خبر: 71660335 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تدوین بسته فرهنگی پویش نه به تصادفات

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بسته فرهنگی پویش« نه به تصادفات» برای رقم زدن سفری ایمن برای مسافران تدوین شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، جعفر مردانی در نشست کمیته کاهش تصادفات و ستاد تسهیل سفر چهارمحال و بختیاری افزود: در این ارتباط دستگاه‌های اجرایی مسوول با هماهنگی رسانه‌ها، بسته فرهنگی «نه به تصادفات» را تهیه کنند و موارد آموزشی این بسته از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی در اختیار مسافران در مبادی ورودی و سایر شهروندان استان قرار گیرد.

وی گفت: برای اجرای پویش نه به تصادفات، تمام ظرفیت‌های استان و دستگاه‌های اجرایی برای رقم زدن سفری ایمن و کاهش مخاطرات جاده‌ای در ایام نوروز به کار گرفته شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری هدف از اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۴را کاهش حوادث به ویژه تصادف‌های منجر به فوت، مدیریت بهتر جاده‌های درون و برون شهری، افزایش ایمنی محورهای ارتباطی در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز عنوان کرد.

وی افزود: همکاری دستگاه‌های اجرایی برای کنترل ترافیک، تامین ایمنی جاده‌ها، کاهش تصادف‌های جاده‌ای دراجرای طرح نوروزی ۱۴۰۴ ضروری است.

مردانی از پلیس راه، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، اورژانس، هلال احمر، اداره کل راه و شهرسازی، شرکت زیرساخت و توسعه امور زیربنایی، اداره کل فناوری و اطلاعات، میراث فرهنگی و گردشگری خواست برنامه‌های کامل و جامع خود را به صورت مکتوب ارائه دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین بر ضرورت انجام گشت‌های پلیس راه، آماده‌سازی، استراحت‌گاه و مجتمع‌های خدمات رفاهی بین راهی، افزایش پوشش تلفن همراه به خصوص در روزهای پرترافیک نوروز برای ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی تاکید کرد.

وی با تقدیر از نیروی انتظامی در خصوص اجرای طرح کنترل خودروهای شوتی در محور بروجن – لردگان و فلارد افزود: ساماندهی خودروهای حامل کالاهای قاچاق در محورهای ارتباطی چهارمحال و بختیاری نیازمند انجام ساز و کاری اساسی است.

مردانی همچنین بر برنامه‌ریزی برای تامین خودروهای مورد نیاز نیروی انتظامی در روزهای تعطیلات نوروز از سوی دستگاه‌های اجرایی، رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی، انجام کشیک‌های جاده‌ای، به‌کارگیری حداکثر ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی، تجهیز پایانه‌های مسافری، ایمن‌سازی مسیرهای تردد، نصب علائم ایمنی و برگزاری نظارت‌های دقیق پرهیز از ریختن نخاله ساختمانی و آشغال در ورودی مسیرهای شهری و روستایی تاکید کرد.

وی همچنین لکه‌گیری، احیای خط‌کشی‌ها، آشکارسازی نقاط حادثه‌ساز اصلاح نشده و دوربرگردان‌ها، اجرای روشنایی نقطه‌ای و نقاط با سابقه تصادف بیشتر و همچنین تامین روشنایی تونل‌های مسیر کارون۴ از سمت بخش میانکوه دهستان شلیل، ارتقای خدمات رفاهی، اطلاع‌رسانی به مسافران، کنترل و نظارت برقیمت‌ها، تقویت خدمات بهداشتی درمانی، استقرار تیم‌های پزشکی در مسیرها، برگزاری کمیته کاهش تصادفات و ستاد سفر در شهرستان‌ها را مورد تاکید قرار داد.

<div id="video-display-embed-code_12088116"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4468758/12088116?width=600&height=350"></script></div>
دانلود