شناسهٔ خبر: 71655171 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار چهارمحال و بختیاری:

تمام ظرفیت‌های استان برای کاهش مخاطرات جاده‌ای در ایام نوروز به کار گرفته شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید تمام ظرفیت‌های استان برای ایمنی بیشتر و کاهش مخاطرات جاده‌ای در ایام نوروز از طریق دستگاه‌های اجرایی به کار گرفته شود.

صاحب‌خبر -

جعفر مردانی امروز ۱۲ اسفند در جلسه ستاد خدمات سفر و کاهش مدیریت تصادفات چهارمحال و بختیاری ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: امید است رمضان ماه سلامت، امنیت، آرامش، آمرزش و پیوند دهنده با ولایت باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزود: این طرح با هدف کاهش حوادث به ویژه تصادفات منجر به فوت و مدیریت بیشتر جاده‌ها و افزایش ایمنی محورهای مواصلاتی در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز اجرا خواهد شد.

مردانی گفت: در هفته دوم سال ۱۴۰۴ که منتهی به تعطیلات عید فطر خواهد بود شاهد افزایش ترددهای جاده‌ای در سطح استان خواهیم بود که لازم است دستگاه‌های اجرایی برای کنترل ترافیک و تامین ایمنی جاده‌ها اقدامات لازم را انجام دهند تا شاهد کاهش تصادفات جاده‌ای و افزایش ایمنی در محورهای استان باشیم.

وی بیان کرد: لازم است پلیس راه، اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، اورژانس، هلال احمر، راه و شهرسازی، فناوری اطلاعات و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برنامه‌های خود را کامل و جامع به صورت مکتوب ارائه دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بر آماده‌سازی استراحتگاه‌ها و مجتمع‌های خدماتی بین راهی و تقویت افزایش پوشش تلفن همراه در روزهای پر تردد و ایام نوروز برای ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی تاکید کرد و گفت: اعمال محدودیت‌های ترافیکی در سطح محورهای استان نیز بررسی شود، همچنین تردد خودروهای حامل کالای قاچاق و شوتی در محورهای مواصلاتی استان که از عوامل بروز تصادفات جاده‌ای است مد نظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: چه بسا طرح‌هایی که از سوی فرماندهی انتظامی در محور بروجن_ لردگان و فلارد اجرا می‌شود نیازمند ساز و کار اساسی است و باید راهکارها در این زمینه ارائه شود.

مردانی تاکید کرد: باید تمام ظرفیت‌های استان برای ایمنی بیشتر و کاهش مخاطرات جاده‌ای در ایام نوروز از طریق تمام دستگاه‌های اجرایی به کار گرفته شود، همچنین لازم است هماهنگی‌های موردنیاز پیش از ایام نوروز صورت گیرد و خودروهای دستگاه‌های اداری در اختیار نیروی انتظامی قرار داده شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری بر لزوم انجام اقدامات اجرایی، تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی، ایمن‌سازی مسیرها در راستای تحقق پویش «نه به تصادف» به عنوان شعار محوری برای تعطیلات پایان سال و سال ۱۴۰۴ از طریق اصحاب رسانه، تمرکز بیشتری صورت گیرد.

وی تاکید کرد: باید بر روی پویش «نه به تصادف» و «شیش دنگ برانیم» هرچه بیشتر کار شود این روزها که به عنوان شعار طرح نوروزی انتخاب شده تلاش می‌شود تا امنیت مسافران با این شعار تامین شود.

مردانی با بیان اینکه یکی از عوامل اصلی تصادفات ناشی از خطای انسانی است، تصریح کرد: باید رسانه‌ها همکاری بیشتر را برای یادآوری قوانین رانندگی به رانندگان و سرنشینان داشته باشند، از طرفی باتوجه به اینکه از لحاظ روند جان باختگان تصادفات درون شهری بالاتر از متوسط کشوری هستیم لازم است اصحاب رسانه فرهنگ‌سازی لازم را در خصوص رانندگی صحیح رانندگان و همچنین نوع رفتار سرنشینان داشته باشند.

وی بر جمع‌آوری نخاله‌ها و زباله‌ها در حریم راه‌ها یا در ورودی شهرها و روستاها تاکید کرد و گفت:  باید این مسئله به یک فرهنگ تبدیل شود تا شاهد انباشته شدن نخاله‌ها و زباله‌ها در ورودی شهرها و یا حریم راه‌ها نباشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بازدید میدانی و احصای نواقص راه‌ها در محورهای هدف در دستور کار پلیس قرار گیرد، همچنین تامین سوخت کافی برای تعطیلات پایان سال و ایام نوروز در دستور کار شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نیز مدنظر باشد.

مردانی بر اطلاع‌رسانی وضعیت جاده‌ها و آب و هوا از طریق رسانه‌ها به مسافران، نظارت بر کنترل قیمت‌ها در مراکز اقامتی، بوم گردی و گردشگری برای جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها تاکید کرد. همچنین ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و استقرار تیم‌های پزشکی و آمبولانس‌ها در مناطق پرتردد نیز مورد تاکید است.

وی با اشاره به اینکه مانور ستاد سفر ۲۳ اسفندماه انجام می‌شود، گفت: لازم است کمیته‌های ستاد سفر جلسات خود را تشکیل و هفته آینده خروجی آن در جلسه مطرح شود، چه بسا لازم است فرمانداران شهرستان‌ها جلسه ستاد سفر را در شهرستان خود برگزار کنند.

انتهای پیام