به گزارش روز یکشنبه ایرنا از نشریه صبح جنوب چین، دفتر مهندسی فضایی سرنشیندار چین در بیانیهای اعلام کرد: از زمان آغاز برنامه فضایی سرنشیندار پکن، ما اصول استفاده صلحآمیز، منافع متقابل و توسعه مشترک را رعایت کردهایم و فرصتهای همکاری برای جامعه جهانی ارائه دادهایم.
در این بیانیه اظهار امیدواری شده است که کشورهای درحال توسعه بیشتری بهمنظور کاوش در فضا (از چین) الهام بگیرند.
بر اساس این گزارش، مقامهای چین و پاکستان به همین منظور در اسلام آباد توافق کردند که پکن به منظور انتخاب و آموزش فضانوردان پاکستانی به اسلامآباد کمک کند. همچنین، چین فضانوردان پاکستانی را به ایستگاه فضایی تیانگونگ اعزام خواهد کرد.
چین پیشتر چندین ماهواره پاکستانی را به فضا پرتاب کرده است، از جمله ماهوارهای که در مأموریت «چانگ ۶» به مدار ماه ارسال شد. همچنین پکن قصد دارد یک کاوشگر قمری پاکستانی را به ماه بفرستد که بخشی از مأموریت «چانگ-۸» در سال ۲۰۲۸ خواهد بود.
ایستگاه فضایی تیانگونگ در سال ۲۰۲۲ تکمیل شد و یکی از ۲ ایستگاه فضایی عملیاتی فعلی است.