شناسهٔ خبر: 71679579 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس‌جمهور لبنان وارد ریاض شد

تهران- ایرنا- رئیس‌جمهور لبنان در نخستین سفر خارجی خود پس از تصدی این سمت، وارد ریاض شد و بر عمق روابط دوجانبه و نقش عربستان سعودی در حمایت از ثبات و نهادهای لبنان تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شبکه العربیه، جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان در اولین سفر خارجی خود پس از آغاز دوره ریاست جمهوری، امروز وارد ریاض شد.

وی در اظهاراتی پس از ورود به ریاض ضمن قدردانی از نقش عربستان در حمایت از لبنان، بر اهمیت روابط دوجانبه میان ۲ کشور تأکید کرد.

وی با اشاره به حمایت‌های عربستان سعودی در راستای حفظ امنیت و ثبات لبنان، از نقش این کشور در پشتیبانی از نهادهای قانونی و نظام‌مند شدن فعالیت آن‌ها تقدیر کرد.

رئیس‌جمهور لبنان همچنین از عربستان سعودی به دلیل میزبانی از شهروندان لبنانی که در این کشور اقامت دارند، تشکر کرد و افزود که مشتاق گفت‌وگو با محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور در دیدار برنامه‌ریزی‌شده امشب است.

این نخستین سفر خارجی عون پس از انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور لبنان از حدود دو ماه پیش است.

پیشتر رسانه‌های لبنان گزارش داده بودند که «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان در تماس تلفنی با عون، از وی برای سفر به ریاض دعوت کرده بود.

عون پس از انتخاب به عنوان رئیس جمهور لبنان گفته بود که عربستان اولین مقصد سفر خارجی وی خواهد بود تا از ایفای نقش این کشور برای انتخاب رئیس جمهور لبنان و پایان دادن به خلأ ریاست جمهوری پس از دو سال، قدردانی کند.