باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا خدابنده - کلیج مدیرگروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در وعده سحری از همه گروه های غذایی استفاده شود.
وی افزود: برای پیشگیری از تشنگی بعد از وعده سحری، مصرف یک واحد میوه توصیه میشود.
کلیج اضافه کرد: همچنین مصرف شربت رقیق خاکشیر و تخم شربتی فرد روزه دار را کمتر تشنه می کند.
وی توصیه کرد: روزه داران برای پیشگیری از مسائل گوارشی همچون یبوست، گروه سبزیجات در وعده افطار خود بگنجانید.
کلیج گفت: در ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز به منظور حفظ سلامتی مصرف شیرینیجات، قند و چربی ها را محدود کنید.