شناسهٔ خبر: 71641107 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

جشنواره طبخ آبزیان در قصرشیرین برگزار شد

جشنواره طبخ آبزیان با عنوان «ماهی، غذای سالم» با هدف ترویج مصرف آبزیان در جامعه، در شهرستان قصرشیرین برگزار شد.

صاحب‌خبر -

سهراب صحرایی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه، امروز (شنبه یازدهم اسفند) در این جشنواره برپایی جشنواره‌های طبخ آبزیان را گامی مهم در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان عنوان کرد.

وی افزود: هم اکنون سرانه مصرف آبزیان در کشور ۱۳ کیلوگرم و در استان حدود ۱۰ کیلوگرم است که انتظار می رود با برپایی چنین جشنواره‌هایی این رقم افزایش یابد.

وی در ادامه ظرفیت قصرشیرین را از لحاظ آبزی پروری مطلوب عنوان و اظهار کرد: این شهرستان با وجود مجتمع پرورش ماهیان گرمابی شهدا، قادر است سالانه شش هزار و ۵۰۰ تن ماهی گرمابی تولید کند که با پیگیری های انجام شده و افتتاح فاز بعدی این مجتمع در سال آینده حدود سه هزار تن به مجموع تولیدات این مجتمع افزوده خواهد شد.

معاون فرماندار قصرشیرین نیز در این جشنواره بر لزوم افزایش مصرف آبزیان در جامعه تاکید کرد.

مراد باباخانی به وجود ۷۰ باب مزرعه پرورش ماهی گرمابی در قصرشیرین اشاره کرد و افزود: ۸۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به حوزه آبزی پروری اختصاص دارد.

وی با اشاره به فعالیت تنها مرکز تولید میگوی آب شیرین کشور در قصرشیرین، تصریح کرد: هم اینک ۵۷۰ نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه آبزی پروری این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

در این جشنواره که با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارها برگزار شد، شرکت کنندگان غذاهای تهیه شده خود با انواع آبزیان و با روش های مختلف پخت سالم را به رقابت گذاشتند و داوران نیز غذاها را در معیارهای مختلف از جمله خلاقیت و نوآوری، حفظ ارزش غذایی آبزی مورد پخت، طعم و بوی غذا، حداقل استفاده از روغن و سرخ کردن، تزیین و چیدمان و استفاده از مواد اولیه تازه و... مورد ارزیابی قرار دادند.
در این جشنواره یک کارشناس تغذیه هم در خصوص ارزش غذایی آبزیان برای حاضران صحبت کرد.

برگزاری ایستگاه نقاشی کودکان از جمله برنامه‌های جانبی این جشنواره بود و به تمام کودکان حاضر در این جشنواره، هدایایی اهدا شد.

در پایان نیز با اهدای لوح تقدیر و هدایا از نفرات برگزیده این جشنواره قدردانی شد.

انتهای پیام