شناسهٔ خبر: 71640300 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نخستین سینمای شهر «گلبهار» خراسان‌رضوی آغاز به کار کرد

مشهد-ایرنا- مسوول گروه سینمایی و سمعی - بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: نخستین پردیس سینمایی شهر جدید گلبهار با نام «آگرین» واقع در مجتمع تجاری به همین نام آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -

سوسن محمدزاده روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این پردیس سینمایی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی از سه سالن با ظرفیت ۵۰۰ صندلی با کیفیت تصویر «۲k و فول اچ‌دی» و مجهز به سیستم «صدای دالبی دیجیتال» در شهر گلبهار ساخته شده که نمایش‌ فیلم های خود را آغاز کرده است.

وی بیان کرد: سینمای دیگری با عنوان «نگین» در مجتمع تجاری به همین نام در گلبهار مجوز فعالیت دارد که در آستانه افتتاح رسمی است و بزودی شاهد بهره برداری از آن خواهیم بود.

مسوول گروه سینمایی و سمعی - بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: این استان ۸۵ سالن سینما با حدود یک هزار صندلی دارد، تنها سینمای در دست ساخت این استان هم اینک پدیده شاندیز است.

مدیر مجموعه سینمایی آگرین درباره وضعیت سالن‌های سینمایی در استان خراسان رضوی گفت: مجموعه پردیس سینمایی آگرین در بهترین نقطه شهر گلبهار و دسترسی آسان قرار گرفته است، مردم گلبهار به دلیل نبود امکانات تفریحی ناگزیر به مراجعه به مشهد بودند که این مهم بر حجم ترددها در این مسیر می افزود.

امیر حسین دبیرزاده افزود: ایجاد سینما در گلبهار باعث شد شهروندان دسترسی راحت و سریع‌تر به مجموعه سینمایی داشته باشند.

وی بیان کرد: شروع اکران فیلم های نوروزی امسال از ۹ اسفندماه در پردیس سینمایی آگرین بوده که به مناسبت افتتاحیه به مدت ۱۰ شب بلیت این سینما نیم بها است.

گلبهار از شهرهای جدید و اقماری مشهد بوده که در ۳۵ کیلومتری این کلانشهر واقع است.