شناسهٔ خبر: 71633100 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مکمل‌های تغذیه‌ای در رمضان

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو­:­ در مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای دقت لازم را داشته باشید و در صورت نیاز، از مشورت پزشک یا داروساز بهره بگیرید.

صاحب‌خبر -
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر علی صفا افزود: با توجه به تغییرات تغذیه‌ای روزه‌داران در ماه مبارک رمضان، مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای از جمله مولتی‌ویتامین‌ها، املاح معدنی و فرآورده‌های طبیعی افزایش می‌یابد، ­سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر فرآیند تولید، توزیع و عرضه این محصولات دارد تا از کیفیت و سلامت آنها اطمینان حاصل شود.
وی با اشاره به اینکه مکمل‌هایی مانند ویتامین D، کلسیم، آهن و منیزیم می‌توانند به کاهش ضعف، خستگی و کم‌آبی بدن کمک کنند، افزود:­ برخی فرآورده‌های طبیعی مانند زعفران، چای سبز و زنجبیل در بهبود عملکرد گوارش نقش دارند. مصرف این مکمل‌ها باید با آگاهی و تحت نظر متخصصان انجام شود، زیرا زیاده‌روی در مصرف آنها ممکن است منجر به عوارض ناخواسته شود.
وی­ گفت: داروخانه‌ها تنها مراکز مجاز برای عرضه این محصولات هستند و مردم باید از خرید مکمل‌ها از مراکز نامعتبر خودداری کنند. همچنین مصرف مکمل‌های حاوی کافئین در وعده سحر توصیه نمی‌شود، زیرا می‌تواند باعث افزایش تشنگی در طول روز شود.