شناسهٔ خبر: 71631327 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

بهترین غذا‌ها برای وعده سحر

ماه رمضان چه بخوریم تا کمتر گرسنه شویم؟

افراد با داشتن اطلاعات کافی از مواد غذایی مجاز برای وعده سحر می‌توانند به راحتی زمان را تا افطار سپری کنند.

صاحب‌خبر -

منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا، گفت: افراد به هیچ عنوان وعده سحری را حذف نکنند و توجه داشته باشند که مصرف مواد غذایی خوب و کامل در این وعده از افت قند، فشارخون، تشنگی و گرسنگی جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه حذف وعده سحری می‌تواند باعث عصبانیت و بدخلقی در افراد شود ادامه داد: حتماً در وعده سحر از مواد غذایی کربوهیدرات دار مانند برنج، نان، سیب‌زمینی و ذرت استفاده شود.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: باید در وعده سحر توجه ویژه‌ای به مصرف انواع پروتئین‌ها مانند گوشت، ماست، پنیر و تخم‌مرغ داشت چراکه پروتئین‌ها اثر سیرکنندگی داشته و باعث افزایش ایمنی بدن نیز می‌شوند.

رضایی توصیه کرد: در وعده سحری مصرف فیبر فراموش نشود. فیبر موجود در حبوباتی مانند نخود، لوبیا و عدس از نوسانات قند و فشارخون جلوگیری می‌کنند.

وی تأکید کرد: در وعده سحری باید از خوردن مواد غذایی چرب، شور و پر ادویه اجتناب کرد چراکه باعث تشنگی شده و نیاز به آب بدن را افزایش می‌دهند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: در وعده سحری از آب‌میوه‌ها و کمپوت‌ها استفاده نشود، زیرا آب‌میوه‌ها فیبر ندارند و کمپوت‌ها قند بالایی دارند و باعث ایجاد گرسنگی در افراد می‌شوند؛ اما مصرف میوه‌های تازه یا میوه خشک هیچ مشکلی ندارد.

رضایی تأکید کرد: میوه‌ها، سبزی‌ها، حبوبات، آجیل‌هایی که شور نیستند، انواع سالاد‌ها حتماً در وعده سحری مصرف شوند. از سوی دیگر باید از خوردن سوسیس و کالباس، تن ماهی، چای، قهوه، شکلات، همبرگر، پیتزا، انواع کباب‌ها و ترشیجات در وعده سحری جلوگیری کرد.

انتهای پیام/