به گزارش خبرنگار آنا، خرما، یک میوه گرمسیری که برخلاف ظاهر کوچکش فواید بسیاری دارد. این میوه بیشتر در مناطق گرم و خشک رشد میکند و کشورهای خاورمیانه مانند ایران، عربستان، مصر، عراق و امارات بزرگترین تولیدکنندگان آن در دنیا هستند.
این میوه کوچک علاوه بر اینکه منبع عالی برای مواد مغذی است، نقش مهمی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها دارد بهطوریکه کارشناسان تغذیه معتقدند خرما سرشار از مواد معدنی، فیبر و انواع ویتامینها است.
ارزش غذایی ۱۰۰گرم خرما:
افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند با مشورت پزشک و مصرف روزانه خرما میتوانند به بهبود سیستم ایمنی بدن خود کمک کنند چراکه خرما به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهایی مانند فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و فنولیک اسید، به مبارزه با رادیکالهای آزاد و تقویت سیستم دفاعی بدن کمک میکند.
تنظیم فشارخون و کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی یکی دیگر از صدها فواید خرما است که مصرف منظم آن باعث کاهش کلسترول بد (LDL) در بدن میشود.
امروزه به دلیل تغییر در سبک زندگی، مصرف زیاد غذاهای فست فودی و عدم تحرک مشکلاتی نظیر یبوست بیشتر دیده میشود. میوه خرما میتواند به بهبود عملکرد رودهها، رفع یبوست و جلوگیری از مشکلات گوارشی کمک کند. کارشناسان همواره توصیه میکنند برای داشتن دستگاه گوارش سالم، مصرف خرما به رژیم غذایی اضافه شود.
جالب است بدانید که خرما سرشار از آهن است بنابراین خوردن آن میتواند به افزایش هموگلوبین خون و رفع کمخونی فقر آهن کمک کند. همچنین به دلیل داشتن قندهای طبیعی، بهعنوان یک میان وعده عالی برای ورزشکاران، مادران باردار و حتی کسانی که ضعف جسمی دارند توصیه میشود.
فیبر بالا در خرما باعث ایجاد احساس سیری شده و پرخوری را کاهش میدهد؛ بنابراین کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند میتوانند با رعایت تعادل در مصرف آن به وزن ایده آل خود برسند.
انتهای پیام/