شناسهٔ خبر: 71622512 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

تقابل چین و آمریکا درباره ماده مخدر فنتانیل

وزارت خارجه چین اعلام کرد که اظهارات آمریکا در مورد مسئله فنتانیل، اهرمی برای فشار، باج خواهی، اجبار و تهدید است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تارنمای وزارت خارجه چین، از قول لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانسی خبری در پکن اعلام کرد: اگر آمریکا به استفاده از موضوع فنتانیل برای فشار، باج‌گیری، زور و تهدید چین ادامه دهد، این اقدامات تنها نتیجه معکوس خواهد داشت و ضربه‌ای به گفت‌و‌گو و همکاری بین چین و آمریکا در زمینه کنترل مواد مخدر وارد می‌کند.

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا پیشتر گفته بود که چین "عمدا" حجم عظیمی از فنتانیل را به آمریکا ارسال می‌کند.

لین در این خصوص گفت که پکن «به شدت از این اظهارات متاسف است و قاطعانه با آن مخالفت می‌کند» و اظهارات روبیو را «پر از ذهنیت جنگ سرد و حمایت از کنترل، سرکوب و مقصر دانستن دیگران» خواند.

پکن همچنین "مخالفت قاطع" خود با برنامه‌های آمریکا برای اعمال تعرفه جدید ۱۰ درصدی بر کالا‌های چینی به دلیل موضوع فنتانیل ابراز کرد و به واشنگتن هشدار داد که پکن تمام "اقدامات متقابل لازم" را انجام خواهد داد.