شناسهٔ خبر: 71590860 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

موافقت دولت با افزایش ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از تصویب افزایش ۴۶ درصدی تعرفه خدمات درمانی در سال ۱۴۰۴ در شورای عالی بیمه سلامت خبر داد.

صاحب‌خبر -
موافقت دولت با افزایش ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم تکریم و معارفه معاون درمان وزارت بهداشت بااشاره به برگزاری پویش نه به تصادف گفت: در دوران دفاع مقدس، سالانه ۲۳ هزار مرگ و میر ناشی از جنگ تحمیلی داشتیم و الان میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات در کشور سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر است.
 
محمدرضا ظفرقندی افزود: در اوایل دهه ۸۰ آمار مرگ و میر تصادفات از ۲۸ هزار نفر به ۱۶ هزار نفر کاهش یافت، در دوران کرونا این آمار کاهشی بود و اکنون مجدد روند افزایشی پیدا کرده است. در همین خصوص، پویش نه به تصادف در دولت مطرح شده و معاون اول ریاست جمهوری نیز به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرده است، زیرا معتقدیم با مداخلات صحیح علمی در مسیر درمان می‌توان جان بسیاری از مصدومین سوانح را نجات داد.
 
وزیر بهداشت درباره آخرین خبر‌ها از میزان رشد تعرفه‌های پزشکی هم گفت: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌ها در شورای عالی بیمه سلامت به تصویب رسیده و دولت با آن موافقت کرده است.
 
محمدرضا ظفرقندی با بیان اینکه اگر ساختار صحیحی وجود نداشته باشد هزینه‌های حوزه سلامت ما تبدیل به چاه ویلی می‌شود که با منابع زیاد، پر نخواهد شد، گفت: در زمینه نیروی انسانی، با کمبود پزشک عمومی و خانواده، متخصصین، نیرو‌های اورژانس و ... مواجه هستیم. برای رفع این مشکلات، بر پزشک خانواده و نظام ارجاع در قوانین بالادستی تاکید شده است که باید اجرا شوند. در ۲۰ سال گذشته نیز این موارد در قوانین توسعه تاکید شده، اما به خوبی اجرا نشده است.
 
وزیر بهداشت با بیان اینکه طبق برنامه‌های توسعه، باید ۷ درصد درآمد ناخالص داخلی صرف حوزه سلامت شود، گفت: اکنون ۳.۸ درصد سهم بودجه ناخالص داخلی به حوزه سلامت اختصاص می‌یابد.