شناسهٔ خبر: 71586868 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

فرمانده کل سپاه:

اقتدار ایران اسلامی با هیچ توطئه و نقشه شومی فرو نمی‌ریزد

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اقتدار ایران اسلامی با هیچ توطئه و نقشه شومی فرو نمی‌ریزد گفت: دشمنان ایران اسلامی از ایجاد خدشه بر پیکر نظام عاجز و ناتوان هستند و این نشان از اقتدار انقلاب اسلامی دارد، چراکه نقشه دشمنان را خنثی کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سردار سرلشکر حسین سلامی صبح امروز _چهارشنبه هشتم اسفند_ در رزمایش ۲۰ هزار نفری پیامبر اعظم (ص) استان مرکزی اظهار کرد: انقلاب اسلامی با وجود فراز و نشیب‌ها، هیچ‌گاه متوقف نشده است.

وی با بیان اینکه ملت ایران اسلامی همواره در برابر دشمنان خود پیروز میدان بوده‌اند افزود: دشمنان انقلاب اسلامی دارای ارتش‌های قدرتمند هستند، اما ملت ایران با پشتیبانی از آرمان‌های نظام اسلامی و حضور در میدان آن‌ها را در جهان حقیر و ناچیز معرفی کرده‌اند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اقتدار ایران اسلامی با هیچ توطئه و نقشه شومی فرو نمی‌ریزد عنوان کرد: دشمنان ایران اسلامی از ایجاد خدشه بر پیکر نظام عاجز و ناتوان هستند و این نشان از اقتدار انقلاب اسلامی دارد چراکه نقشه دشمنان را خنثی کرده است.

سرلشکر سلامی ادامه داد: ملت ایران یک ملت منسجم، متحد و به هم گره خورده و در هم ادغام شده‌اند، ایران یک نفس واحده، قدرتمند و عظیم است و می‌تواند جهان را تکان دهد.

وی ادامه داد: آمریکا و اسرائیل با تمام کشورهای دنیا جنگیده‌اند و به هر کشور آسیبی وارد کرده‌اند، اما ملت ما با هویت و اراده خود مقابل آنها ایستاده و توطئه‌های آنها را خنثی کرده‌اند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: دشمنان ما ۴۶ سال به فکر فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند و در این مسیر از هر ابزاری استفاده کردند اما نه تنها نتوانستند آسیبی به ما بزنند بلکه ۱۶ ماه تمام تجهیزات خود را برای اشغال غزه به کار گرفتند و نتوانستند به اهداف خود دست پیدا کنند.

سرلشکر سلامی عنوان کرد: مردم ایران اسلامی، رهبری حکیم و الهام‌یافته از مکتب وحی و تعلیم یافته در مکتب اهل بیت و صاحب حکمت و تدبیر و بصیرت نافذ دارند که در قلب مخاطرات و در میانه رویدادها و وقایع بزرگ، با شکوه و صلابت نبوی و علوی ایستاده و مردم را به استقامت و ایستادگی و به ثبات قدم دعوت می‌کند.

وی تاکید کرد: در دو سال گذشته اسرائیل و آمریکا در منطقه، از اقتدار و اراده جبهه مقاومت شکست خوردند و مقامات صهیونیستی چندین بار در رسانه‌های خود به این شکست اعتراف کرده‌اند، شکوه غزه و حماسه مقابله با اسرائیل جنایتکار به این ربط پیدا می‌کند که آمریکا، کشورهای بزرگی را با قدرت‌ها و ارتش‌های بزرگ شکست داده اما در جنگ با غزه قرآن، اسلام، ایمان و اراده ملتی آزاده مقابل آنها ایستاد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: حماس با سلاح‌های معمولی و سبک مقابل اسرائیل مبارزه کرد و اگر چه آمریکا و اسرائیل خانه‌های آنها را ویران کردند اما آه و ناله قلب‌های شکسته موجب شکست اسرائیل و آمریکا شد و مقامات اسرائیل چندین بار به این موضوع اعتراف کرده‌اند.

سرلشکر سلامی افزود: صهیونیست‌ها رؤیای نابودی حماس و حزب الله را در سر می‌پرورداند و قصد نابودی نهضت اسلامی را داشت اما حتی نتوانست بر انصارالله پیروز شود و با شکست میدان را ترک کردند.

وی عنوان کرد: امروز دشمن حتی همه قدرت خود را هم که به صحنه می‌آورد نمی‌تواند مردم باریکه کوچک غزه را که مردمی بی‌صدا، بی‌دفاع و بدون آب و غذا هستند، شکست دهد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: مانور نظامی اسرائیل در روز تشییع پیکر مقدس شهید سید حسن نصرالله هم شکست دیگری برای اسرائیل بود و حاضران در مراسم کوچک‌ترین ترسی به دل راه ندادند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه دینداری و پایبندی به اصول انقلابی عامل یاس و ناامیدی دشمنان است تاکید کرد: باید بر اساس همین اصول و مبانی مقدس به آینده امید داشته باشیم و با تمام وجود مقابل دشمنان ایستادگی کنیم، دشمن همواره در مقابل قدرت و اراده ما ناکام خواهد ماند.

وی تصریح کرد: دشمن امروز نیز برای دلخوش کردن خود می‌گوید ایران ضعیف شده است در حالی که ایران قوی‌تر شده، به هیچ جا تکیه نمی‌کند و مستقل و قدرتمند و باعظمت‌تر از گذشته شده است و این عظمت را از شکوه رهبر و ملت و مکتب خود الهام می‌گیرد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه استقامت جز جدانشدنی ملت ایران است گفت: آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و اسلام‌طلبی جز آرمان‌های دائمی مردم ایران اسلامی است، آرمانی که با واقعیت پیوندی عمیق دارد.

سرلشگر سلامی افزود: شکوه ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن در روز سرد و برفی برای دشمن یک کابوس بود زیرا آرزوی دشمن این است که مردم ایران در صحنه‌های ملی، خیابان‌ها را خالی کنند.

وی ادامه داد: دشمن درکی از قدرت واقعی ملت ایران ندارد، عملیات وعده‌های صادق فقط یک مثال بود و دشمنان هنوز ضربه اصلی را دریافت نکرده‌اند، اگر دشمنان عبرت نگیرند و شرارت‌ها را ادامه دهند آن وقت قدرت واقعی ایران را شاهد خواهند بود.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: استان مرکزی سرزمین تولد شخصیتی عظیم به نام امام خمینی (ره) که به انسان آزادی و آگاهی هدیه داد و با مجاهدت و تلاش‌های شبانه‌روزی عظمت از دست رفته ایران اسلامی را احیا کرد.

سرلشگر سلامی با بیان اینکه امام راحل به ایران و ایرانی عزت و سربلندی، کرامت، استقلال و آزادی هدیه داد گفت: ایران اسلامی امروز در حال حرکت و پیشروی به سمت قله‌های پیشرفت است و به هیچ قدرت جهان نیازی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: پیام این رزمایش و این حضور حماسی و مقتدرانه بسیجیان، پشتیبانی و حمایت از انقلاب است و بسیجیان با این اقدام خود نشان دادند که هیچ گاه مقابل استکبار جهانی صحنه را خالی نمی‌گذارند.