شناسهٔ خبر: 71596054 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

وضعیت ارتباطات شهرستان بم بررسی شد/ اتصال ۹۰ درصدی روستاها به اینترنت

 فرماندار بم از بررسی و برنامه‌ریزی برای بهبود زیرساخت‌های اینترنت و تلفن همراه در شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

وحدت عیدی شامگاه هشتم اسفندماه در نشست پیگیری وضعیت ارتباطات شهرستان بم با اشاره به برخی نقاط کور آنتن‌دهی در شهرستان و نارضایتی شهروندان افزود: سرعت اینترنت برخی نقاط شهرستان نیز مطلوب نیست و اختلالاتی در دسترسی به شبکه وجود دارد.

حسین ساجدی‌فر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان نیز در این نشست بیان کرد:  بر اساس تکلیف قانونی وزارت ارتباطات، مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۵ (تماس تلفنی یا به ‌صورت اینترنتی) شکایات خود را ثبت کنند. هر شکایتی که در این سامانه ثبت شود، به ‌صورت دقیق بررسی خواهد شد و اگر کوتاهی از سوی اپراتورهای ارتباطی باشد، آنها موظف خواهند شد که اقدام به رفع مشکل کرده و پوشش کامل ارتباطی را برقرار کنند.

وی همچنین به قطعی‌های اخیر شبکه‌های تلفن همراه اشاره کرد و گفت: قطعی برق اصلی‌ترین دلیل از کار افتادن شبکه‌های موبایلی است که طی این مدت نارضایتی‌هایی را در پی داشته است. این مشکل در سراسر ایران وجود دارد، چراکه زیرساخت‌های ارتباطی BTS بر پایه شبکه برق کار می‌کنند. با از کار افتادن یک سایت، فشار ترافیکی به سایت‌های مجاور وارد شده و در نهایت کیفیت شبکه افت می‌کند.

ساجدی‌فر از شهروندان خواست به‌ویژه در مناطق شهری از خدمات اینترنت ثابت استفاده کنند و افزود: سال گذشته فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه فیبر نوری انجام شد که حاصل آن، حفر ۲۵۰ کیلومتر مسیر و نصب ۴۵۰ کیلومتر فیبر نوری در شهر بم بود. اجرای این پروژه با پیشرفت ۹۹ درصدی همراه است و امیدواریم اتصال مطلوب به فیبر نوری به‌زودی برقرار شود. با تحقق این امر، سرعت اینترنت حداقل ۱۵ برابر نسبت به اینترنت موبایل افزایش خواهد یافت و کیفیت دسترسی به اینترنت نیز بهبود محسوسی پیدا خواهد کرد.

دسترسی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت

وی همچنین به پیشرفت پروژه اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر جمعیت روستایی شهرستان بم در بیش از ۹۰ درصد موارد به اینترنت دسترسی دارند و تنها ۱۰ درصد باقی مانده که بر اساس تکلیف قانونی وزارت ارتباطات، تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به اینترنت متصل شوند. البته تلاش ما این است که این کار زودتر از موعد مقرر انجام شود.

مدیرکل ارتباطات و قناوری اطلاعات استان کرمان اظهار کرد: برای اتصال ۱۶ سایت جدید و ارتقاء سه سایت موجود در شهرستان بم نزدیک به ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که باید از سوی وزارتخانه تأمین شود. از ابتدای این پروژه تا کنون، بیش از ۳۳ درصد روستاهای فاقد ارتباط به اینترنت متصل شده‌اند و تلاش‌ برای پوشش‌دهی کامل ادامه دارد.

وی در پایان، وی به مشکلات آنتن‌دهی و ضعف ارتباطات در برخی از مناطق بخش مرکزی شهرستان بم مانند خواجه‌عسکر و امیرآباد اشاره و خاطرنشان کرد: بسیاری از این نقاط در اولویت برنامه‌های توسعه قرار داشته و با همکاری فرمانداری و سایر سازمان‌های مرتبط، تلاش می‌کنیم که پوشش کامل به‌زودی برای این مناطق فراهم شود.

انتهای پیام