شناسهٔ خبر: 71581175 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

بام ایران با نصب ۱۰ المان رنگ و بوی بهار و رمضان می گیرد

۱۰ المان جدید ساخته و در معابر پر رفت و آمد شهرکرد نصب می‌شود و ۱۵ المان نیز تعمیر و بهسازی خواهند شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین  استان چهارمحال وبختیاری ؛ اکبر ایازی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد با اشاره به فضاسازی نوروزی شهر گفت: برنامه‌های نوروز سال ۱۴۰۳ در چند محور فرهنگی و هنری شامل ویژه‌برنامه‌های نوروز و رمضان و المان‌های شهری ثابت و مناسبتی و دیوارنگاری و نقاشی برنامه‌ریزی و فضاسازی محیطی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: از تعداد ۲۵ المان آماده نصب، ۱۰ المان نوروزی و ثابت جدید ساخته شده و ۱۵ المان نیز از سال‌های گذشته است که مورد بازسازی و زیباسازی قرار گرفته‌اند و در منظریه و ناحیه غرب شهرکرد نصب می‌شوند.

ایازی با بیان اینکه شهرک منظریه به‌دلیل تازه تاسیس بودن مورد توجه ویژه قراردارد، اضافه کرد: المان‌های نوروزی و ماه‌مبارک‌رمضان به صورت خاص در شهرک منظریه شهرکرد نیز نصب می‌شوند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد ادامه داد: با توجه به فرارسیدن بهار طبیعت و بهار قرآن و به منظور ایجاد حس طراوات و شادابی در محیط شهری، المان‌های هفت سین و ماه‌مبارک رمضان به‌صورت ترکیبی در سه ورودی جنوبی، غربی و شرقی شهر نصب خواهند شد.

وی با اشاره به نقاشی و دیوارنگاری شهری گفت: هم اکنون در آستانه سال نو در ۲۰ نقطه از شهر بیش از یک‌هزار متر دیوارنگاری صورت گرفته است.

ایازی اظهار کرد: ساماندهی و جمع‌آوری ۲۱ تابلوی تبلیغات شهری در راستای پیرایش شهری و حذف نازیبایی‌ها و آلودگی‌های بصری سطح شهر از دیگر برنامه‌های اجرا شده سازمان است.

به   گفته وی : پاکسازی دیوار نوشته‌های غیرمجاز سطح شهر از جمله دیوارهای و خیابان‌های شهر به‌منظور زیباسازی از دیگر برنامه‌ها توسط سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد است.

46