شناسهٔ خبر: 71573264 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

نماینده رئیس‌جمهور: نماینده رئیس‌جمهور:

دولت با جدیت پیگیر پایداری خلیج گرگان است

نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از برنامه‌های جدی دولت برای رفع دغدغه‌های مرتبط با کاهش تراز آب دریای خزر و توسعه فعالیت‌های دریامحور در این منطقه خبر داد و با اشاره به موقعیت ممتاز گلستان به‌عنوان یکی از هفت استان ساحلی کشور، بر لزوم سرمایه‌گذاری در ظرفیت‌های دریایی این استان تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

علی عبدالعلی‌زاده گفت: کاهش فاحش تراز آب دریای خزر، خلیج گرگان و مزارع پرورش میگو در گمیشان را با چالش مواجه کرده است. در حال حاضر، با لایروبی مسیر‌های دسترسی آب، اقدامات موقتی برای تأمین آب مزارع میگو و بهبود شرایط خلیج آغاز شده است.

وی افزود: در شورای عالی توسعه دریامحور با حضور رئیس‌جمهور، انجام مطالعات جامع برای پایداری بلندمدت این دو بخش تصویب شده و دولت با استفاده از روش‌هایی نظیر پمپاژ آب، در پی تحقق این هدف است.

عبدالعلی‌زاده همچنین از برنامه‌ریزی برای فعال‌سازی ظرفیت کشتیرانی در دریای خزر و ایجاد حداقل یک بندر فعال در گلستان خبر داد و گفت: این اقدام، زمینه انتقال کالا به کشور‌های همجوار، به‌ویژه روسیه و از آنجا به خلیج فارس و دریای عمان را فراهم می‌کند و به توسعه صادرات و اشتغال‌زایی در استان کمک خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه ساحل گلستان و فعالیت‌های دریایی از جدی‌ترین دغدغه‌های دولت است، به مردم این استان اطمینان داد که با اجرایی شدن این طرح‌ها، شاهد شکوفایی اقتصادی و فرصت‌های شغلی پایدار خواهند بود.

نماینده رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و همچنین حمزه رستم‌پور رییس سازمان شیلات ایران با همراهی علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان در ابتدای ورود به این استان به مقام والای شهیدان ادای احترام کردند.