شناسهٔ خبر: 71572976 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نماینده رئیس جمهور : برای اجرای طرح گردشگری آشوراده هیچ مانعی نیست

نماینده رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریا محور عصر امروز در گرگان گفت: برای اجرای طرح گردشگری آشوراده هیچ مانعی نیست و ان شاءالله یکی از قطب‌های گردشگری کشور خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گلستان،  علی عبدالعلی‌زاده عصر امروز در گرگان در دیدار با آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه آشوراده یکی از بهترین نقاط برای گردشگری است افزود : این مکان ظرفیت فوق‌العاده زیادی دارد و ان شاءالله یکی از قطب‌های گردشگری کشور خواهد شد.

نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های دریامحور همچنین افزود: استان گلستان با همسایگان شمالی، هم مسیر خاکی، هم آبی و ریلی دارد و این امتیازی ویژه محسوب می‌شود.

او گفت: امیدواریم تا پایان دولت چهاردهم، شاهد بهره‌برداری از کریدور شمال جنوب باشیم.

عبدالعلی زاده همچنین از برنامه ریزی برای فعال شدن ظرفیت کشتیرانی و ایجاد یک بندر در گلستان خبر داد و افزود: این کار زمینه صادرات کالا از طریق دریا به کشور‌های همجوار، به‌ویژه روسیه و از آنجا به خلیج فارس و دریای عمان را فراهم می‌کند.

وی افزود: فعالیت‌های دریایی از جدی‌ترین دغدغه‌های دولت است و مردم با اجرایی شدن این طرح‌ها، شاهد شکوفایی اقتصادی و فرصت‌های شغلی پایدار خواهند بود .

آیت‌الله نورمفیدی نیز در این دیدار گفت : پسروی دریای خزر و خشکی خلیج گرگان باید ریشه‌یابی و برای حل آن اقدام شود ، استان گلستان مبتلا‌به است و ریزگرد‌ها آسیبی جدی است.

او خواستار تعیین تکلیف کریدور شمال به جنوب و احیای گردشگری دریا در گلستان شد.

حمزه رستم‌پور، رئیس سازمان شیلات ایران هم در این دیدار گفت: استان گلستان در بازسازی ذخایر دریای خزر بسیار خوب فعالیت کرده و پرورش میگو و ماهی در دریا و ماهیان خاویاری، از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان گلستان است.طهماسبی استاندار هم اعلام کرد: توجه به معظل پسروی آب دریای خزر، علاج‌بخشی خلیج گرگان، لایروبی آبراهه‌های مزارع میگو و طرح گردشگری آشوراده از خواسته‌های مردم استان گلستان است.

<div id="video-display-embed-code_12072393"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4464913/12072393?width=600&height=350"></script></div>

نماینده رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، به همراه حمزه رستم پور رییس سازمان شیلات ایران عصر امروز از طریق فرودگاه بین المللی گرگان وارد گلستان و در ابتدای ورود با حضور در گلزار شهداء به مقام والای شهیدان ادای احترام کرد.