سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گفت: در آموزههای دینی ما در صدر اسلام و بعد از بعثت پیامبر بزرگوار اسلام بیشترین میزان احادیث و روایات در مورد علم است. افتخار میکنیم ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه ایثارگر داریم که انتخاب ۸۲ نفر در جشنواره ملی ایثار تنها یک درصد از این جمع است.
وی با بیان اینکه در بین ۸۲ نفر منتخب این جشنواره تعداد زیادی از آنها برگزیدگان المپیادهای علمی هستند، افزود: افتخار میکنیم به وجود فرزندانی که پدرانشان قهرمانان ملی این کشور هستند و فرزندانشان همان مسیر را در بسترهای علمی طی کردند.
اوحدی ادامه داد: پنج مرکز آموزشی برای برگزاری این جشنواره به بنیاد شهید کمک کردند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: فلسفه دین، عزت و افتخار دین، علمی است که به آن عمل میکنیم. امروز در همه جوامع توسعه و پیشرفت پایدار برای بقای نظامهای حکمرانی مطرح است. هیچ راهی برای رسیدن به پیشرفت مگر در بستر علم وجود ندارد. اگر در تحولات عظیمی که در دوران دفاع مقدس داشتیم ایثارگری شهدا و جانبازان نبود به این جایگاه و عزت نمیرسیدیم.
اوحدی تاکید کرد: قبل از انقلاب ۵۰ هزار مستشار نظامی در کشور بودند که اجازه نمیدانند افسران ارتش از سلاح استفاده کنند آنها در کوچکترین مسائل کشور دخالت میکردند اگر امام خمینی (ره) نبود ما امروز از این قدرت برخوردار نبودیم. پدران شما قهرمانان ملی هستند، قدر خود را بدانید فرزندان شهدا افتخار ما هستند.
وی اضافه کرد: علم؛ قدرت، نور و بهترین راهنماست. اگر مهمترین موضوع شناخت است انسان برای هر اقدامی نیاز به علم و معرفت دارد.
راه اندازی برج فناوری
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با توجه به مطالباتی که برخی از برگزیدگان جشنواره در این مراسم عنوان کردند، گفت: بنیاد شهید در راستای پیشنهاد نخبگان، محلی را برای برج فناوری در نظر میگیرد و پیش از پایان سال راه اندازی میشود. همچنین تفاهم نامهای تدوین شده تا از ظرفیتهای معاونت فناوریهای علمی رئیس جمهور برای تولید محصولات دانش بنیان استفاده کنیم.
اوحدی اضافه کرد: قوانین بنیاد شهید تجمیع و اصلاح میشود یکی از ظرفیتهای بزرگی که در تدوین سند به ما کمک کرد تشکلها و نخبگان ایثار بودند.
انتهای پیام /