شناسهٔ خبر: 71559728 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

رئیس کل دادگستری قم: نشست‌های قضایی می‌تواند در بالا رفتن سطح علم و دانش همکاران مؤثر باشد

رئیس کل دادگستری استان قم در تبیین نقش نشست‌های قضایی گفت: با توجه به اینکه کار قضایی دانش‌محور است، باید همواره نسبت به مسائل علمی به روز باشیم که با این حجم کار، نشست‌های قضایی می‌تواند در بالا رفتن سطح علم و دانش همکاران موثر باشد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

دیدار چهره به چهره حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، معاونان و سایر مسؤولان دادگستری کل استان قم با مراجعین، در قالب ملاقات عمومی برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی در حاشیه ملاقات عمومی با مراجعین، در پاسخ به سؤالی پیرامون نقش نشست‌های قضایی گفت: این نشست‌ها به‌صورت مستمر در مجتمع‌های دادگستری کل استان قم برگزار می‌شود که جای قدردانی از دست‌اندرکاران دارد.

وی در تبیین نقش نشست‌های قضایی ادامه داد: با توجه به اینکه کار قضایی دانش‌محور است، باید همواره نسبت به مسائل علمی به روز باشیم که با این حجم کار، نشست‌های قضایی می‌تواند در بالا رفتن سطح علم و دانش همکاران موثر باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی افزود: اتقان آرا در قلبِ نشست‌های آموزشی تجلی پیدا می‌کند و عدالت ملموس خواهد شد و وحدت رویه نسبت به موضوعات واحد خود را نشان می‌دهد. 

رئیس کل دادگستری قم ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در سند تحول و تعالی قوه قضاییه بر آن تاکید شده است، تکریم مراجعین و ارتباط با جامعه است؛ این ارتباط موجب اعتمادسازی نسبت به دستگاه قضایی است و هرچه ارتباط ما با جامعه بیشتر باشد تناسب‌سازی بین جرم و مجازات را بیشتر رعایت می‌کنیم.

وی خاطر نشان کرد: قوه قضاییه مجموعه‌ی پاسخگویی است، پاسخگو بودن نسبت به عملکرد قضات در سیستم قضایی در رای قاضی نمود دارد و این احساس تکلیف در مقام تصمیم گیری قطعا دقت بیشتری را در احراز موضوع و انطباق موضوع با حکم و اینکه رای از اتقان لازم برخوردار باشد را به دنبال دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی بیان کرد: رأیی که از اتقان لازم برخوردار باشد پیام آن آگاهی سازی برای جامعه همراه با پیشگیری از وقوع جرم و بازدارندگی در جامعه است.

رئیس کل دادگستری قم با اشاره به دیدار صبحِ خود از دادگاه‌های صلح و شورای حل اختلاف استان، بر لزوم صلح و سازش در نظام عدالت پرداخت و گفت: اگر در راستای صلح و سازش، نهاد‌هایی که پیش بینی شده مانند صلح‌یاری، داوری و میانجیگری نمود داشته باشد، باعث کاهش تعارضات و افزایش رضایت عمومی می‌شود، که قضات باید در ارتباط با پرونده‌ها به موضوع توجه داشته باشند.

 حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی و جمعی از معاونین و سایر مسئولان قضایی استان، در قالب برنامه دیدار‌های مردمی، به مشکلات و درخواست‌های ۷۷ نفر از شهروندان رسیدگی کردند که در این دیدار، مراجعین درخواست‌های خود را در خصوص موضوعات مختلف حقوقی و قضایی از جمله تسریع در روند رسیدگی و اجرای احکام، تخفیف مجازات، بهره‌مندی از عفو و آزادی مشروط و پذیرش اعاده دادرسی با مسئولان قضایی استان مطرح کردند.

انتهای پیام/