به گزارش ایرنا، امیر خلفیان دوشنبه در جلسه بررسی چالشها و آسیبهای موجود در حوزه منابع طبیعی در محل دادگستری خوزستان بیان کرد: استفاده از احکام جایگزین نه تنها به بهبود وضعیت زیستمحیطی کمک میکند بلکه فرصتی برای ارتقای مشارکت اجتماعی در مسائل زیستمحیطی است.
وی ضمن تاکید بر ضرورت حفاظت از منابع طبیعی و برخورد با متخلفان افزود: تخصیص اعتبارات لازم برای مقابله با بیابانزایی و ریزگردها در استان یک ضرورت است و از دستگاههای مربوطه خواستارم در این خصوص پیگیری لازم را داشته باشند.
خلفیان گفت: برای مقابله با مشکلاتی نظیر فرسایش خاک، بیابانزایی و پدیده ریزگردها ضروری است که اعتبارات مناسب و کافی به این حوزه تخصیص داده شود.
وی افزود: مدیریت صحیح بحران آب نیز باید به صورت جدی پیگیری شود و تمام نهادها موظفند تا براساس وظایف قانونی خود، با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری همکاری و تعامل لازم را داشته باشند.
دادستان مرکز خوزستان بر لزوم ترویج فرهنگ حفظ منابع طبیعی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: فرهنگسازی در این زمینه میتواند نقش مهمی در کاهش تخریبهای زیستمحیطی ایفا کند.
خلفیان خاطرنشان کرد: ارگانهای خدمترسان باید به منظور جلوگیری و پیشگیری از تخریب زیستمحیطی، از اداره کل منابع طبیعی استعلامات لازم را دریافت کنند.
وی در ادامه گفت: میتوان با بهرهگیری از ظرفیتهای شورای حل اختلاف، در حل و فصل پروندههای مربوط به محیط زیست و منابع طبیعی گامهای مؤثرتری برداشت.
در ادامه این نشست معاون دادستان خوزستان بر اهمیت همکاریهای بینبخشی و اجرای هماهنگ طرحهای ملی و استانی در جهت حفاظت از منابع طبیعی استان تاکید کرد و گفت : هدف از برگزاری این نشست ارتقای هماهنگیها و اجرای مؤثرتر سیاستها و برنامههای ملی و استانی برای حفاظت و مدیریت پایدار منابع طبیعی است.
علی بیرانوند همکاری همهجانبه دستگاهها و نهادها را کلید موفقیت در رفع مشکلات زیست محیطی استان دانست و بر اهمیت هماهنگی میان بخشهای مختلف برای رسیدن به اهداف محافظت از منابع طبیعی تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، در خوزستان ۶.۴ میلیون هکتار اراضی ملی طبیعی وجود دارد.