شناسهٔ خبر: 71542160 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

تاکید دادستان مرکز استان خوزستان بر حفظ منابع طبیعی و همکاری همه‌جانبه نهاد‌ها برای مقابله با آسیب‌های زیست‌محیطی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان در جلسه بررسی چالش‌های حوزه منابع طبیعی بر ضرورت حفاظت از منابع طبیعی و برخورد با متخلفان تأکید کرد و خواستار تخصیص اعتبارات لازم برای مقابله با بیابان‌زایی و ریزگرد‌ها شد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

امیر خلفیان در جلسه که در راستای بررسی چالش‌ها و آسیب‌های موجود در حوزه منابع طبیعی و با حضور علی بیرانوند، معاون دادستان استان و سیدجمال موسویان، سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان برگزار شد بر لزوم حفظ و مدیریت منابع طبیعی و مقابله با افرادی که به این منابع آسیب می‌زنند، تاکید کرد گفت: برای مقابله با مشکلاتی نظیر فرسایش خاک، بیابان‌زایی و پدیده ریزگرد‌ها ضروری است که اعتبارات مناسب و کافی به این حوزه تخصیص داده شود.

وی افزود: مدیریت صحیح بحران آب نیز باید به صورت جدی پیگیری شود و تمام نهاد‌ها موظفند تا براساس وظایف قانونی خود، با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری همکاری و تعامل لازم را داشته باشند.

دادستان مرکز استان خوزستان بر لزوم ترویج فرهنگ حفظ منابع طبیعی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: فرهنگ‌سازی در این زمینه می‌تواند نقش مهمی در کاهش تخریب‌های زیست‌محیطی ایفا کند.

خلفیان خاطرنشان کرد: ارگان‌های خدمت‌رسان باید به منظور جلوگیری و پیشگیری از تخریب زیست‌محیطی، از اداره کل منابع طبیعی استعلامات لازم را دریافت کنند؛ و همکاری و درخواست اطلاعات از منابع طبیعی برای تصمیم‌گیری‌های مرتبط با زیرساخت‌های عمرانی و خدماتی باید به یک عادت تبدیل شود.

وی در ادامه گفت: می‌توان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های شورای حل اختلاف، در حل و فصل پرونده‌های مربوط به محیط زیست و منابع طبیعی گام‌های مؤثرتری برداشت.

دادستان مرکز استان خوزستان بیان کرد: با اجرای، احکام جایگزین مانند کاشت نهال، می‌توان از افزایش تعداد زندانیان جلوگیری کرد؛ و این رویکرد نه تنها به بهبود وضعیت زیست‌محیطی کمک می‌کند بلکه فرصتی برای ارتقاء مشارکت اجتماعی در مسائل زیست‌محیطی نیز به شمار می‌آید.

علی بیرانوند، معاون دادستان مرکز استان خوزستان بر اهمیت همکاری‌های بین‌بخشی و اجرای هماهنگ طرح‌های ملی و استانی در جهت حفاظت از منابع طبیعی استان تاکید کرد و گفت: هدف از برگزاری این نشست ارتقای هماهنگی‌ها و اجرای مؤثرتر سیاست‌ها و برنامه‌های ملی و استانی برای حفاظت و مدیریت پایدار منابع طبیعی می‌باشد.

سیدجمال موسویان، سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز در ادامه جلسه ضمن اشاره به چالش‌های کنونی در حفظ منابع طبیعی استان، همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها و نهاد‌ها را کلید موفقیت در رفع این مشکلات دانست و بر اهمیت هماهنگی میان بخش‌های مختلف برای رسیدن به اهداف محافظت از منابع طبیعی تاکید کرد.

انتهای پیام/