شناسهٔ خبر: 71543114 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

ترامپ دستور تعلیق کمک‌های خارجی را صادر کرد؛ اخراج ۱۶۰۰ نفر در USAID

آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده (USAID) پس از دستور ترامپ برای تعلیق کمک‌های خارجی، ۱۶۰۰ نفر از کارکنان خود را اخراج و اکثریت نیروی کار را به مرخصی اداری فرستاد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده (USAID) پس از دستور رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای تعلیق برنامه‌های کمک‌های خارجی ایالات متحده، تصمیم به اخراج ۱۶۰۰ نفر از کارکنان خود در ایالات متحده گرفت و اکثریت نیروی کار خود را به مرخصی اداری فرستاد.

آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده (USAID) که تحت تغییرات جدید رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، قرار گرفته است، در روز یکشنبه اعلام کرد که ۱۶۰۰ نفر از کارکنان خود را در ایالات متحده اخراج و اکثریت نیروی کار خود را در مرخصی اداری قرار می‌دهد.

این آژانس در وب‌سایت رسمی خود بیان کرد: «آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده روند کاهش نیروی کار خود را آغاز خواهد کرد که بر حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان (USAID) در ایالات متحده تأثیر خواهد گذاشت.»

تمام کارکنان دیگر که به طور مستقیم توسط آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده منصوب شده‌اند، در سطح جهانی به مرخصی اداری خواهند رفت، به جز افرادی که مسئول «وظایف ضروری، رهبری اصلی و یا برنامه‌های تخصصی» هستند.

رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، در تاریخ ۲۰ ژانویه، که روز بازگشت وی به کاخ سفید بود، دستوری را امضا کرد که بر اساس آن، کمک‌های خارجی ایالات متحده به مدت ۹۰ روز به حالت تعلیق درآمد تا بررسی دقیقی از آن انجام شود.

ترامپ در پستی در پلتفرم خود «تروث سوشال» نوشت: «فساد به حدی رسیده که به ندرت دیده شده است. آن را ببندید!» و اشاره به آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده کرد.

وی افزود: «آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده موجب دیوانگی در میان چپ‌های رادیکال شده است. در آن فساد زیادی وجود دارد که به هیچ وجه قابل توضیح نیست.»

آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده برنامه‌هایی را در حدود ۱۲۰ کشور مدیریت می‌کند و به عنوان یکی از اجزای مهم قدرت نرم ایالات متحده در رقابت بر سر نفوذ با رقبای آن از جمله چین شناخته می‌شود.

جمهوری‌خواهان راست‌گرای افراطی مدت‌هاست که در مورد لزوم وجود این آژانس شک و تردید داشته و آن را به هدر دادن منابع مالی در خارج از کشور متهم کرده‌اند.

آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده اعلام کرد که روز یکشنبه به «کارمندان اصلی منصوب شده» که باید در مناصب خود بمانند، اطلاع خواهد داد، اما تعداد آنان را مشخص نکرد.

این آژانس همچنین هزینه‌های بازگشت کارکنان خود که در خارج از کشور مستقر هستند، تأمین خواهد کرد و از منابع دیپلماتیک برای بازگشت آنان به ایالات متحده اطمینان خواهد داد.