شناسهٔ خبر: 71528456 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

پیامی به مناسبت مراسم تشییع مجاهد کبیر شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی‌الدین

رهبر انقلاب: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست

رکنا سیاسی : حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری مراسم تشییع و تدفین مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و همچنین سیدهاشم صفیّ‌الدّین با تجلیل از این دو شهید بزرگ مقاومت، تاکید کردند: دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمام‌شدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

 به گزارش رکنا از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ، متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:

بسم‌اللّه‌الرّحمن‌الرّحیم

قال اللّه عزّ و جل: وَ لِلّهِ العِزَّةُ وَ لِرَسولِهِ وَ لِلمُؤمِنینَ وَ لکِنَّ المُنافِقینَ لا یَعلَمون. (۱)

مجاهد کبیر و زعیم پیشتاز مقاومت در منطقه، حضرت سید حسن نصرالله (اعلی اللّه مقامه)، اکنون در اوج عزّت است. بدن پاک او در سرزمین جهاد فی‌سبیل‌اللّه به خاک سپرده میشود، ولی روح و راه او هر روز سرافرازتر از پیش جلوه خواهد کرد ان‌شاءاللّه، و راه را به رهروان نشان خواهد داد.

دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمام‌شدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت باذن‌اللّه.

نام نیک و چهره‌ی نورانی جناب سیّدهاشم صفیّ‌الدّین (رضوان اللّه علیه) نیز ستاره‌ی درخشان تاریخ این منطقه است. او یاور نزدیک و جزء جدانشدنی رهبری مقاومت در لبنان بود.

سلام خدا و بندگان صالحش بر این دو مجاهد سرافراز و بر دیگر مبارزان شجاع و فداکار که در برهه‌ی اخیر به شهادت رسیدند، و بر همه‌ی شهدای اسلام. و سلام ویژه‌ی من به شما فرزندان عزیزم، جوانان سلحشور لبنان.

سیّدعلی خامنه‌ای

سوم اسفند ۱۴۰۳

 ۱) سوره‌ی منافقون، بخشی از آیه‌ی ۸؛ «... و[لی] عزّت از آنِ خدا و از آنِ پیامبرِ او و از آنِ مؤمنان است، لیکن این دورویان نمیدانند.»

قرائت پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت مراسم تشییع  مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین در آغاز مراسم امروز توسط حجت‌الاسلام‌المسلمین سیدمجتبی حسینی نماینده معظم‌له در عراق و عضو هیأت نمایندگان رهبری اعزامی به لبنان

پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری مراسم تشییع و تدفین مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و همچنین سیدهاشم صفیّ‌الدّین