شناسهٔ خبر: 71515702 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

وزیر صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد:

ایجاد دو برابر ظرفیت فولاد کشور با تولید 45 میلیون تُنی

وزیر صنعت، معدن و تجارت از فولاد به عنوان یکی از صنایع راهبردی نام برد و گفت: در حال حاضر این صنعت در کشورمان به افق ۱۴۰۴ دست یافته است و با تولید ۴۵ میلیون تن، دو برابر نیاز کشور ایجاد ظرفیت شده است.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سیدمحمد اتابک در آیین امضای تفاهم‌نامه «روایت پیشرفت» گفت: به عنوان یک صنعتگر می‌گویم که آنچه با هدف یاس و ناامیدی، کارهای بزرگ انجام شده در کشور را کتمان می‌کند؛ خلافی بیش نیست.

وی امید را پیشران فرد و جامعه دانست و افزود: هر جامعه پویایی برای پیشرفت نیازمند امید است و دشمن برای توقف حرکت جامعه به سوی سازندگی و تعالی، همین نقطه را نشانه رفته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت پیشرفت‌ سال‌های پس از انقلاب را چشمگیر خواند و گفت: کارهای بزرگی که به دوران پیش از انقلاب نسبت داده می‌شود غالبا متعلق به ۴۶ سال اخیر است و با نگاهی به ۱۰۰ شرکت برتر کشور این نکته به خوبی نمایان می‌شود.

اتابک، موفقیت کشورمان در توسعه صنایع راهبردی را پرشتاب خواند و جایگاه ایران را در این زمینه پس از چین دوم دانست.

وی از فولاد به عنوان یکی از صنایع راهبردی نام برد و یادآور شد: در حال حاضر این صنعت در کشورمان به افق ۱۴۰۴ دست یافته است و با تولید ۴۵ میلیون تن، دو برابر نیاز کشور ایجاد ظرفیت شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال ۱۴۰۴ تولید فولاد از مرز ۵۰ میلیون تن عبور کند.

اتابک سیمان را خمیر‌مایه توسعه کشور نامید و گفت: تولید سیمان در پیش از انقلاب نزدیک به ۷ میلیون تن بود و حالا در این صنعت برای ۹۰ذمیلیون تن ایجاد ظرفیت شده است.

وی در حالی پیشرفت در دیگر صنایع از جمله لاستیک را قابل قبول دانست که این اتفاق را در اغلب صنایع و تولیدات ضروری جامعه رو به پیشرفت عنوان کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در حوزه معدن تصریح کرد: پیشرفت علمی کشور در اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی از روند مناسبی برخوردار است و این صنایع در بورس جایگاه ممتاز دارد.

اتابک ۱۰ شرکت اول بورس را محصول جمهوری اسلامی عنوان کرد و این موارد را برای مردم و جوانان امید بخش دانست.

وی در ادامه تاکید رهبری بر تبیین امور را ضروری و عامل ایجاد روحیه در بین افراد جامعه دانست و تبیین و روشنگری اقدامات انجام شده را برای ادامه راه امید‌بخش خواند و گفت: برپایی نمایشگاه‌های و حضور نخبگان و دانشجویان در مراکز صنعتی و معدنی، توانمندی کشور در صنایع راهبردی را بیش از پیش نشان می‌دهد و وزارت صمت برای ارایه آمادگی کامل دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، شناسایی نقایص و نیاز به رفع آن را برای ادامه راه پیشرفت کشور ضروری خواند و از گروه‌های مرجع برای معرفی و آگاهی بخشی جوانان و آحاد جامعه با اقدامات موثر انجام شده، دعوت کرد.

انتهای پیام