شناسهٔ خبر: 71507890 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۲۰ سال فعالیت جهادی یک قاری قرآن در ۱۴۰ روستای محروم +فیلم

تهران- ایرنا- سالگرد شهادت «اسماعیل احمدی» این جهادگر قرآنی را درحالی پشت سر می‌گذاریم که ۲۰ سال فعالیت جهادی در ۱۴۰روستای محروم کشور از سیستان و بلوچستان گرفته تا خوزستان را خالصانه انجام می‌داد. 

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار معارف ایرنا امروز شنبه چهارم اسفند مصادف با دومین سالروز شهادت اسماعیل احمدی است؛ جهادگری که فعالیت های عمرانی او طی ۲۰ سال از احداث جاده و پل گرفته تا ساخت خانه بهداشت و مسجد و مدرسه در روستاهای محروم در استان های سیستان و بلوچستان، خوزستان، مرکزی، قم و حتی پایتخت تهران به سرانجام رسید که بیش از ۱۴۰ روستا را شامل می‌شود.

فعالیت های جهادی احمدی نظیر امور پزشکی، فرهنگی، هنری و ورزشی برای مردم روستاهای محروم بود و از طرف دیگر او کسی بود که نخستین کاروان پیاده‌روی اربعین را ویژه محرومان به راه انداخت. این قاری جهادگر علاوه بر تلاوت و انس با قرآن در گروه‌های تواشیح و همخوانی نیز فعالیت می‌کرد.

۲۰ سال فعالیت جهادی یک قاری قرآن در ۱۴۰ روستای محروم +فیلم

اسماعیل احمدی، متولد ۲۲ بهمن‌ ۱۳۵۷ و اصالت اراکی داشت. وی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارتخانه ورزش و جوانان دولت سیزدهم در چهارم اسفند سال ۱۴۰۱ بر اثر سانحه سقوط بالگرد هنگام فرود در مجموعه ورزشی شهرستان بافت دچار سانحه شد و برخی سرنشینان آن مصدوم شدند ولی اسماعیلی تنها جان‌باخته این سانحه هوایی بود.

وی علاوه بر عرصه جهادی و رسانه‌ای در عرصه قرآنی نیز فعالیت‌های ویژه‌ای داشت. وی فعالیت‌های قرآنی خود را در سازمان بسیج دانشجویی آغاز کرد و سال‌ها عضو اصلی ستاد اجرایی جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی بود. در واقع او طراح و پیشنهاددهنده برپایی مسابقات عترت دانشجویان سراسر کشور شناخته می شد و به پیشنهاد وی بخش عترت به مسابقات قرآن بسیج دانشجویی اضافه شد که رشته‌های مداحی، دعاخوانی، دکلمه و سخنوری با محوریت عترت بود. سپس این بخش در بین تمام دستگاه‌های دانشگاهی گسترش یافت که پس از چند سال این رشته‌ها به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان نیز اضافه شد.

۲۰ سال فعالیت جهادی یک قاری قرآن در ۱۴۰ روستای محروم +فیلم

احمدی در اوایل دهه ۹۰ سازمان بسیج دانشجویی به مدت ۶ سال مدیریت بخش دانشگاهی نمایشگاه بین‌الملل قرآن را بر عهده داشت که پنج سال به عنوان مدیر روابط عمومی و تشریفات بخش دانشگاهی فعالیت می کرد.

یکی دیگر از طرح‌های این چهره قرآنی راه‌اندازی اولین اردوهای جهادی - قرآنی همراه با گروه جهادی منتظران خورشید بود که در اوایل دهه ۹۰ بیش از ۱۰۰ روستای محروم را تحت پوشش خود قرار می داد. وی همچنین با حضور در بنیاد برکت وارد فعالیت های شبانه روزی برای رفع محرومیت در مناطق روستایی شد؛ به گونه ای که گاهی خانواده را نیز در این سفرها همراه خود می کرد.

مراسم دومین سالگرد این جهادگر پرتلاش شامگاه چهارشنبه اول اسفند در سالن بسیج دانشجویی لانه جاسوسی با عنوان یازدهمین شب خاطره جهادی برگزار شد و گروه همخوانی محمد رسول الله(ص) سرودی را در وصف شهید احمدی اجرا کردند.