شناسهٔ خبر: 71473307 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

نشست وزیر ارتباطات با فعالان حوزه فاوا در قزوین برگزار شد

در سفر یک روزه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان نشست صمیمی فعالان حوزه فاوا و شرکت‌های دانش بنیان با دکتر هاشمی برگزار شد.   در سفر یک روزه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان نشست صمیمی فعالان حوزه فاوا و شرکت‌های دانش بنیان با دکتر هاشمی برگزار شد.  

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ نشست صمیمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با فعالان حوزه فاوا و شرکت های دانش بنیان استان ظهر پنجشنبه در استانداری برگزار شد. 

در این نشست که محمد نوذری استاندار، سالار آبنوش و فاطمه محمدبیگی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مدیران مخابرات و فناوری اطلاعات، نمایندگان بخش خصوصی و فعالان این عرصه نیز حضور داشتند مطالبات بخش خصوصی مطرح شد. 

نشست وزیر ارتباطات با فعالان حوزه فاوا در قزوین برگزار شد

در ادامه امینی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: با اتصال ۱۹۲ روستا به شبکه اینترنت در سالهای اخیر تعداد ۸۸ روستا در قزوین، ۴۹ روستا در آوج، ۲۱ دوستا در تاکستان، ۱۴ روستا در بویین زهرا، ۳ روستا در البرز به شبکه متصل شدند. 

وی افزود: توسعه ارتباطات در روستاها از اولویت‌های ما بوده به طوری که در سال ۹۸ فقط ۴۷۶ روستا معادل ۶۸ درصد به اینترنت متصل بودند و امروز با اقدامات انجام شده ۶۶۸ روستا به شبکه متصل شده اند. 

امینی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر بیش از ۴۷۳ میلیارد تومان در حوزه  ارتباطات سیار هزینه شده است و هم اکنون ۷۰۱ روستای بالای بیست خانوار استان از مجموع ۸۳۰ روستا تحت پوشش اینترنت قرار گرفته اند. 

نشست وزیر ارتباطات با فعالان حوزه فاوا در قزوین برگزار شد

وی گفت: برای اجرای فیبر نوری در منطقه کوهین به طارم سفلی ۱۲۶ کیلومتر شبکه اجرا شد و ۲۰ روستا تحت پوشش قرار گرفتند و ۲۷۰۸ نفر از خدمات آن برخوردار شدند. 

امینی افزود: لازم است دو پروژه در طارم سفلی و الموت به طول ۲۷۰ کیلومتر اجرا شود که نیازمند حمایت وزیر هستیم. 

نشست وزیر ارتباطات با فعالان حوزه فاوا در قزوین برگزار شد

در ادامه چند تن از نمایندگان بخش خصوصی فعال در حوزه ارتباطات مشکلات خود را با وزیر در میان گذاشتند. 

انتهای پیام

برچسب‌ها: