شناسهٔ خبر: 71472699 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تولید ۲۰ هزار تن پروبیوتیک در کشور

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت از تولید ۲۰ هزار تن پروبیوتیک به عنوان هضم کننده غذا و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ابراهیم شیخ در ششمین کنگره بین­ المللی پروبیوتیک­ و غذا‌های فراسودمند، افزود: صنعت پروبیوتیک یک صنعت راهبردی است که می‌تواند نسل‌های آینده را با سلامتی قابل ملاحظه پرورش دهد.
وی افزود: این صنعت دوستدار نوزاد و کودک است و در ارتقای سلامت مردم تاثیری شگرف دارد و باید سلامت نسل آینده را با پروبیوتیک‌ها و غذا‌های فراسودمند تامین کنیم و از مصرف بی رویه مکمل‌های ورزشی بپرهیزیم.
 
<div id="video-display-embed-code_12052929"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4460538/12052929?width=600&height=350"></script></div>
 
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت تصریح کرد: امسال رشد تولید محصولات غذایی در کشور تنها ۴و نیم درصدبوده که سهم محصولات فراسودمند و پروبیوتیک بسیار ناچیز است.
وی ادامه داد: صنایع غذایی فراسودمند با آنزیم‌هایی که دارند سطح گوارش را به سلامت می‌رسانند و در جلوگیری از بیماری‌های واگیردار موثر هستند که موجب افزایش کیفیت زندگی خواهند شد.