شناسهٔ خبر: 71464920 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

مومنی‌شریف: تاریخ‌شفاهی شهدا نویسندگان را به سیر و سلوک می‌رساند

رئیس سابق حوزه هنری به اهمیت تاریخ شفاهی پرداخت و با بیان اینکه وقتی نویسنده از شهید می‌نویسد بر خودش هم تاثیر می‌گذارد، گفت: تاریخ‌شفاهی شهدا نویسندگان را به سیر و سلوک می‌رساند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، گردهمایی بانوان نویسنده به مناسبت هشتمین سالگرد تاسیس باشگاه ادبی بانوی فرهنگ، عصر امروز (چهارشنبه) با حضور محسن مومنی‌شریف رئیس سابق حوزه هنری و جمعی از نویسندگان در حوزه هنری برگزار شد.

محسن مومنی‌شریف نویسنده و رئیس سابق حوزه هنری، هشتمین سالروز تاسیس باشگاه فرهنگ را تبریک گفت و اظهار داشت: همت بانوی فرهنگ را تحسین می‌کنم و حتمأ در آینده اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهند زد. 

این نویسنده به کتاب "کافه مگنولیا" نوشته منیژه آرمین پرداخت و با بیان اینکه منیژه آرمین کارنامه، پرونده و زندگی قابل ستایشی دارند، گفت: من دهه ۶۰ در منطقه ۱۸ تهران معلم بودم و درحالی که من خطاط بودم به واسطه مجله زن روز با نویسنده‌ای به اسم مریم سپیدار که مدت‌ها در حوزه هنری متوجه شدیم این نویسنده همان منیژه آرمین است که نویسنده‌ای پرطرفدار است.

رئیس سابق حوزه هنری عنوان کرد: منیژه آرمین سال‌هاست درباره رمان تاریخی کار می‌کنند؛ نوشتن این نوع رمان خیلی سخت است چون نویسنده ابتدا باید یک پژوهشگر میدانی باشد که یک کار سخت و علم است. سپس نویسنده باید تسلط بر تاریخ داشته باشد و بتواند روایت‌های درست را انتخاب کند. همچنین نویسنده باید فردی قوی باشد که بتواند آنچه را خوانده است را داستان کند لذا کار فوق‌العاده در پیش دارد. 

وی به اهمیت تاریخ شفاهی پرداخت و با بیان اینکه وقتی نویسنده از شهید می‌نویسد بر خودش هم تاثیر می‌گذارد، افزود: در حوزه تاریخ شفاهی نویسنده خودش هم تربیت می‌شود و یک نوع سیر و سلوک هم هست لذا این نوع کتاب نوشتن یک نوع تربیت است. 

انتهای پیام/ 121