به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، «علیاصغر جعفری» معاون هماهنگ کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و رئیس شورا، در ابتدای جلسه شورای نظارت بر تولید، عرضه و نمایش محصولات هنری دفاع مقدس ضمن تشکر از برگزارکنندگان جشنواره فیلم فجر اظهار داشت: جشنواره فیلم فجر امسال در مقایسه با سالهای گذشته رشد کمی و کیفی قابل قبولی داشته است و همه باید کمک کنیم تا جشنواره فیلم فجر در سالهای آتی بهتر برگزار شود، چرا که جشنواره فیلم فجر، جشنواره انقلاب اسلامی است.
وی به ایجاد بانک اطلاعاتی در سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس اشاره کرد و گفتند: باید ساز و کاری ایجاد شود تا آثار مرتبط با دفاع مقدس و مقاومت ثبت و از تولید آثار همسو و تکراری پیشگیری شود.
«سید محمد نادری» رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت در این جلسه با ارائه گزارشی از آثار سینمایی مرتبط با دفاع مقدس در جشنواره چهل و سوم فجر گفت: در جشنواره امسال از تعداد ۳۲ فیلم شرکت کننده در بخش مسابقه، شش فیلم با مضامین دفاع مقدس بود. به عبارتی ۲۰ درصد از کل آثار این دوره از جشنواره متعلق به سینمای دفاع مقدس بود که نسبت به سنوات گذشته رشد قابل توجهی داشته است.
وی بیان کرد: از میان آثار برگزیده در جشنواره فجر امسال، سهم آثار دفاع مقدس ۸ سیمرغ بود، یعنی حدود ۳۰ درصد از کل جوایز که نشان از رشد کمی و کیفی آثار سینمای دفاع مقدس و مقاومت دارد.
در نشست شورای نظارت بر تولید، عرضه و نمایش محصولات هنری دفاع مقدس، نادری رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت از همه عوامل تولید، نویسندگانی که برای ثبت ارزشهای دفاع مقدس قلم میزنند و نیز از کارگردانان، تهیهکننده کنندگان و سرمایهگذاران آثار دفاع مقدس که باعث رونق سینمای دفاع مقدس شدند، قدر دانی کرد.
در ابتدای جلسه مهدی نقویان، رئیس مرکز سیما فیلم و نماینده رئیس سازمان صدا و سیما در این شورا، ضمن عرض خیر مقدم به حاضران، از آمادگی رسانه ملی برای همکاری هر چه بیشتر در زمینه تولیدات دفاع مقدس مطالبی بیان کرد.
انتهای پیام/ 161
∎