شناسهٔ خبر: 71461568 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

انجام ۳۰۴ عملیات و اطفاء ۵۴ حریق در سطح شهر فردیس

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس گفت: ۳۰۴ عملیات مختلف امداد و نجات در بهمن ماه ماه گذشته توسط آتش نشانان در سطح شهر انجام شده است. رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس گفت: ۳۰۴ عملیات مختلف امداد و نجات در بهمن ماه ماه گذشته توسط آتش نشانان در سطح شهر انجام شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز؛ حسین عاشوری با اشاره به انجام  ۳۰۴ عملیات  در ماه گذشته، اظهار کرد: از مجموع عملیات های انجام شده، ۵۴ مورد اطفاء حریق در سطح شهر انجام شده است.

وی با بیان اینکه ۱۷۹ مورد از عملیات های انجام شده، عملیات نجات بوده است؛ افزود: در نتیجه عملیات های انجام شده ۱۶۲ نفراز شهروندان از خطر نجات یافتند. همچنین در نتیجه حوادث ماه گذشته  متاسفانه ۲ نفر فوت و ۷ نفر مصدوم شدند.

رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری فردیس مدت زمان عملیات های انجام شده در بهمن ماه را ۱۹۸ ساعت و ۱۷ دقیقه  اعلام کرد و گفت: این عملیات ها توسط  ۷۱۸ نفر از آتش نشانان با به کارگیری ۳۲۳  دستگاه خودرو انجام شده است.

وی با اشاره به خانه تکانی‌های ایام پایانی سال؛ به شهروندان هشدار داد: استفاده از موادی از جمله بنزین، تینر، الکل، اتر و … برای نظافت بسیار خطرناک است و می‌تواند موجب انفجار و آتش‌سوزی شود. بنابراین برای نظافت منزل از مواد شوینده استاندارد استفاده کنید و هنگام کار با شوینده‌ها، درها و پنجره‌ها را باز بگذارید.