به گزارش خبرگزاری صداو سیما، سردار علی قاسم پور گفت: در اجرای طرح مبارزه با فروشندگان مواد مخدر و سوداگران مرگ، ماموران کلانتری ۱۵۲ خانی آباد نو، به سرنشین یک دستگاه خودروی سواری که در حال فروش مواد مخدر مشاهده و اقدام به دستگیری کردند.
این مقام انتظامی ادامه داد: متهم با مشاهده ماموران از محل متواری که پس طی مسافتی خودرو متوقف شد. متهم از خودرو پیاده شده و با پای پیاده به فرار ادامه داد که طی یک تعقیب و گریز کوتاه با هوشیاری و درایت ماموران دستگیر و زمینگیر شد.
سردار قاسم پور افزود: در بازرسیهای اولیه از متهم مقداری مواد مخدر تریاک از جیب متهم کشف شد و پس از مراجعه به خودرو و بازرسی، حدود ۱۲ کیلوگرم مواد مخدر تریاک که در بطری جاسازی شده بود کشف و ضبط و به همراه وی به کلانتری منتقل شد.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در بررسیهای بیشتر مشخص گردید متهم دارای سوابق متعدد فروش مواد مخدر و تحت تعقیب پلیس مبارزه با مواد مخدر میباشد. متهم به جرم خود مبنی بر فروش تریاک اعتراف کرد و به همراه پرونده تشکیل شده تحویل مقام قضایی شد.