شناسهٔ خبر: 71459775 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هوای جیرفت در وضعیت خطرناک قرار گرفت

کرمان - ایرنا - براساس داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور، کیفیت هوای اکنون جیرفت در جنوب کرمان طی بعد از ظهر چهارشنبه در وضعیت خطرناک قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا داده‌های سامانه پایش کیفی هوا منتهی به ساعت ۱۴ امروز (چهارشنبه) نشان می‌دهد که هوای جیرفت با شاخص ۳۷۱ در وضعیت خطرناک و به رنگ قهوه ای است.

همچنین شاخص‌های ۲۴ ساعت گذشته این سامانه حاکی است که کیفیت هوای شهرستان‌های فهرج، جیرفت و رفسنجان ناسالم بوده است.

برای پایش کیفی هوا شاخص صفر تا ۵۰ وضعیت پاک (رنگ سبز)، ۵۰ تا ۱۰۰ قابل قبول (زرد)، ۱۰۰ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۰ تا ۲۰۰ ناسالم (قرمز)، ۲۰۰ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۰ تا ۵۰۰ وضعیت خطرناک (قهوه ای) در نظر گرفته می‌شود.

کرمان دارای ۲۵ شهرستان است که ۱۶ ایستگاه سنجش کیفی هوا در ۱۴ شهرستان استان وجود دارد و کرمان و رفسنجان هر کدام ۲ دستگاه دارند.

طبق اعلام هواشناسی کرمان تا پایان هفته جاری و اوایل هفته آینده افزایش ابر، بارش باران و وزش باد شدید پدیده‌های غالب جوی است و اداره کل هواشناسی استان امروز اول اسفند برای وزش باد شدید همراه با گرد و خاک هشدار سطح زرد صادر کرد.