شناسهٔ خبر: 71458561 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان:

دستگاه‌های نظارتی به اجرای کامل قوانین دانش بنیان کمک کنند

اصفهان - ایرنا - رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اهمیت اجرای قوانین شرکت‌های دانش بنیان گفت: کمک دستگاه‌های نظارتی برای اجرای خوب و کامل این قوانین و توسعه آنها ضروریست.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سیدمهدی ابطحی روز چهارشنبه در دومین رویداد «جایزه ملی فناوری نکست» در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: بخش‌های مختلف فعال در زیست بوم فناوری و نوآوری کشور باید برای پیاده‌سازی قوانین شرکت‌های دانش بنیان با ظرفیت حداکثری بکوشند.

وی اظهار کرد: تلاش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در تصویب قوانین موثر در این زمینه، بسیار راهگشا بوده است.

ابطحی با اشاره به مشکلات شرکت های فناور و دانش بنیان افزود: این واحدها با مسائلی مانند تامین مالی، بازاریابی و صادرات مواجهند که همه آنها قابل درک بوده و به‌نظر می‌آید قوه قانونگذار نیز گوش شنوای آنهاست.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تصریح کرد: برگزاری رویدادهایی مانند«نکست» و گردهمایی فعالان زیست بوم علم و فناوری کشور به احصاء مشکلات این شرکت‌ها، کمک بسیاری می کند.

ابطحی ادامه داد: با وجود همه قوانین مترقی در این زمینه و حمایت‌های موجود، این واقعیت را هم باید پذیرفت که مشکلات جاری باید توسط خود فعالان زیست بوم علم و فناوری برطرف شود.

وی همچنین با تاکید بر اینکه زیست بوم فناوری کشور روزبه‌روز قویتر و توانمندتر می‌شود، گفت: حمایت از شرکت‌های فناور و دانش بنیان با توجه به مفهوم سرمایه‌گذاری خطرپذیر و نهادهای تامین مالی ضروریست.

وی با اشاره به طرح های راه‌یافته به مرحله نهایی رویداد نکست افزود: این طرح‌ها از غربالگری دشواری عبور کردند و دستاوردهای آنها سبب امیدآفرینی در کشور می‌شود.

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز در این رویداد گفت: بلوغ شرکت های دانش بنیان در گرو پیوند با شرکت‌های تخصصی بزرگ و سرمایه‌گذاران است.

سعید سرکار افزود: برخی از شرکت‌های دانش بنیان می‌خواهند همه کارهای مربوط به زنجیره فناوری و نوآوری را خود آنها انجام دهند در حالی که برخی از اجزای این زنجیره مانند بازاریابی، تامین مالی و صادرات توسط شرکت های تخصصی، بهتر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بی‌توجهی به این مقوله سبب صدمه دیدن برخی از شرکت های فناور و دانش بنیان می‌شود، خاطرنشان کرد: برگزاری رویدادهایی مانند «نکست» گام مهمی برای برقراری پیوند بین شرکت های دانش بنیان با اجزای مختلف زنجیره فناوری و نوآوری است.

سرکار اضافه کرد: در این رویداد، روایت‌های موفقیت و شکست از سوی شرکت‌های دانش بنیان مطرح می شود که به شناسایی مشکلات و چالش ها و اتخاذ راهکارهایی برای رفع آنها با حمایت شرکت های بزرگ تخصصی و سرمایه‌گذاران منجر خواهد شد.

همچنین رییس پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان در اصفهان در این رویداد گفت: پیشرفت‌های اخیر در زمینه هوش مصنوعی، بیوفناوری و فناوری‌های جدید پزشکی، روش‌های درمان ناباروری را متحول کرده و امیدهای تازه‌ای برای زوج‌های نابارور به ارمغان آورده است.

محمدحسین نصر اصفهانی با اشاره به برخی از این روش های نوین، خاطرنشان کرد: پژوهشگاه رویان از نظر پروژه‌های تحقیقاتی در زمینه درمان ناباروری یکی از مراکز پیشرو در دنیاست.

به گزارش ایرنا، دومین رویداد «جایزه ملی نکست» بعنوان بزرگترین جایزه فناوری کشور، امروز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز شد.

این رویداد با شعار «ایران پیشرفته با فناوری‌های نوظهور» به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌ جمهوری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به مدت ۲ روز در اصفهان برگزار می‌شود.

دومین جایزه ملی فناوری نکست در سه محور اصلی «زیست‌ فناوری و پزشکی دقیق»، «فناوری‌های اُپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک» و «فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته» برگزار و طرح‌های برتر که مبتنی بر فناوری های نوظهور باشد در هر محور انتخاب می‌شود.

در نخستین روز این رویداد در قالب برنامه «دریچه‌ای بسوی آینده» ۲۲ شرکت‌ راه‌یافته به مرحله نهایی به معرفی و ارائه طرح های فناورانه و نوآورانه خود می‌پردازند.

اصفهان نخستین و تنها شهرک علمی و تحقیقاتی کشور را در خود دارد که ایده ایجاد پارک‌های علم و فناوری از آن از سال ۱۳۸۰ شکل گرفت و امروزه این شهرک بعنوان یکی از بزرگترین مجموعه های دانش بنیان ایران با حدود ۷۰۰ واحد و شرکت فناور و دانش بنیان به‌ شمار می‌رود.