به گزارش ایسنا، نشست تخصصی کارگروه دختران و نوجوانان، با هدف رصد و تحلیل چالشهای ذهنی دختران و تدوین سیاستهای موثر در این حوزه به ریاست دکتر فاطمه السادات کتابچی، مشاور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برگزارشد.
کتابچی در این جلسه تأکید کرد که معاونت امور زنان و خانواده، به عنوان یک دستگاه ستادی با وظایف سیاستگذاری، برنامهریزی و هماهنگی، مسئولیت دارد تا نظام مسائل دختران و نوجوانان را با هدف تدوین سیاستهای لازم و مؤثر احصاء، رصد و تحلیل کند.
وی افزود: فعالیت و اقدامات کارگروه دختران و نوجوانان در این معاونت مسبوق به سابقه بوده است. در دولت دوازدهم اقدامات ارزشمندی در راستای افزایش مهارت و توانمندی دختران و والدین ایشان انجام شده است. در دولت سیزدهم نیز طرحهایی متناسب با دغدغههای دختران به ویژه دانشآموزان همراه با ارتقای آگاهی و مهارتهای والدین در سطح ملی اجرا شده است.
کتابچی در بیان اهمیت تشکیل این نشست تخصصی، با موضوع رصد چالشهای ذهنی دختران، بر ضرورت "توصیف واقعگرایانه وضعیت، پیش از اقدام" تأکید کرد.
وی تصریح داشت که اگر سیاستگذاری و برنامه ریزی مبتنی بر شناخت دقیق از وضعیت موجود و نیازهای واقعی دختران جامعه نباشد، به راهکارهای اثربخش منجر نخواهد شد.
در ادامه جلسه، شرکتکنندگان به بررسی وضعیت موجود پرداخته و مهمترین چالشهای دختران در ابعاد علمی، اجتماعی و فرهنگی را همراه با راهکارهای پیشنهادی ارائه کردند.
مشاور معاون رئیس جمهور در پایان این نشست، بر لزوم هم افزایی ظرفیتهای موجود و تعامل بین دستگاهی اشاره داشت و سیاستگذاریهای درست و عملیاتی را مستلزم عزم مشترک، انسجام نهادی و همراهی همه متولیان حوزه ی نوجوان دانست.
به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، این نشست با تأکید بر تداوم رصد و تحلیل چالشهای دختران و تدوین سیاستهای مؤثر توسط متخصصان حوزه نوجوان و نمایندگان دستگاههای ذیربط به پایان رسید.
انتهای پیام