شناسهٔ خبر: 71453038 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

خودکشی ۱۵۷ نهنگ قاتل در استرالیا+ فیلم

منابع رسانه‌ای گزارش دادند که بیش از ۱۵۰ نهنگ قاتل بصورت دسته‌جمعی در سواحل استرالیا در اقدامی بی‌سابقه دست به خودکشی زدند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - مقامات روز چهارشنبه گفتند که بیش از ۱۵۰ نهنگ قاتل دروغین در ساحلی دورافتاده در ایالت جزیره‌ای تاسمانی استرالیا به گل نشستند.

بیانیه وزارت منابع طبیعی و محیط زیست استرالیا در این خصوص می‌افزاید که کارشناسان دریایی از جمله دامپزشکان در نزدیکی رودخانه آرتور در ساحل شمال غربی تاسمانی حضور داشتند. برندون کلارک، افسر رابط بخش گفت: از ۱۵۷ نهنگ ساحلی، تنها ۹۰ نهنگ هنوز زنده هستند. درحالیکه چند ساعت قبل، اداره گفته بود که ۱۳۶ نهنگ زنده مانده‌اند.

غیرقابل دسترس بودن ساحل، شرایط اقیانوس و چالش‌ها برای رساندن تجهیزات تخصصی به منطقه دورافتاده، تلاش برای نجات این نهنگ‌ها را پیچیده کرده است. کلارک در این خصوص گفت: تلاش برای شناور کردن حیوانات به طور مستقیم چالش برانگیز خواهد بود و البته خطرات ایمنی بسیار زیادی برای کارکنان و پرسنل ما نیز به همراه خواهد داشت.

کلارک افزود:  ما کارشناسان خود را اکنون در محل داریم که در حال انجام بررسی‌های لازم هستند و همه آنها برای یافتن پاسخی مناسب و انسانی برای این حادثه بسیار چالش برانگیز تلاش خواهند کرد.

او گفت که این خودکشی اولین بار از سال ۱۹۷۴ توسط نهنگ‌های قاتل دروغین در تاسمانی بود. او گفت که لاشه نهنگ‌های مرده برای سرنخ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

<div id="video-display-embed-code_20351622"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8915605/20351622?width=400&height=300"></script></div>

منبع: ان پی آر