شناسهٔ خبر: 71452124 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اختتامیه بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر

آئین اختتامیه بخش تجلی اراده ملی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، امروز چهارشنبه یکم اسفند ساعت ۱۸:۳۰ عصر در پردیس ملت برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا منصوری مدیر بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر ۴۳ با اعلام زمان برگزاری مراسم اختتامیه این بخش اظهار داشت: پیش از این بنا بود که مراسم اختتامیه تجلی اراده ملی به میزبانی جزیره بوموسی برگزار شود و از مدت‌ها قبل تمامی هماهنگی‌های مربوط به حضور گروه‌های مختلف داوری و حتی برگزیدگان صورت گرفته بود و تا ابتدای هفته نیز منتظر حاصل شدن شرایط ماندیم، اما به دلیل شرایط جوی و آب وهوایی امکان برگزاری مراسم در جزیره بوموسی فراهم نشد.

وی افزود: از ابتدا قرار بود مراسم اختتامیه بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر ۴۳ در تاریخ ۲۹ اسفندماه به میزبانی جزیره بوموسی برگزار شد که در این خصوص چندین سفر نیز انجام شود و حتی در سفری با حضور دبیر جشنواره مکان‌یابی برگزاری مراسم نیز صورت گرفت، اما از ابتدای هفته شرایط آب و هوایی جنوب کشور دگرگون شده است و نهایتا با وجود همه تمهیدات و حتی برگزاری موفق اکران‌های سیار جشنواره به همت انجمن سینمای جوانان ایران، امکان برگزاری مراسم در جزیره بوموسی را پیدا نکردیم. در مدت باقی مانده نیز امکان جایگزینی شهر دیگری وجود نداشت به همین دلیل این مراسم به تهران منتقل شد.

منصوری خاطرنشان کرد: ۵۷ کارشناس از ۱۹ ارگان و سازمان مختلف داوری آثار فیلم فجر چهل وسوم در بخش تجلی اراده ملی را برعهده داشتند که امروز چهارشنبه اول اسفند در مراسمی در پردیس ملت تهران جوایز برگزیدگان اهدا می‌شود.

مدیر بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر ۴۳ در خاتمه بیان داشت: امسال برای اولین بار جوایز نقدی برگزیدگان بخش تجلی اراده ملی افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است و برگزیدگان هرکدام مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان دریافت خواهند کرد.