احمد مقیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به درجات علمی آیتالله مستجابی اظهار کرد: شخصیت و جایگاه علمی آیتالله مستجابی از موارد مهمی است که میتوان به آن پرداخت؛ ایشان مجتهدی بود که از سمت افراد برجستهای همچون سید ابوالحسن اصفهانی، علامه فانی و مرحوم آیتالله خوانساری در سن جوانی اجازه اجتهاد دریافت کرده بود.
وی با اشاره به سابقه مبارزات و فعالیتهای سیاسی آیتالله مستجابی افزود: ایشان از همراهان مرحوم آیتالله کاشانی و همرزمان شهید نواب صفوی بود، همچنین فعالیتهای ایشان همراه با آیتالله کاشانی در نهضت ملی شدن نفت، تأثیر زیادی داشت.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناطق محروم خاطرنشان کرد: آیتالله مستجابی جزو پیشکسوتان و نامداران عرصه ورزشهای باستانی بود و در تمام کشور، حق زنگ و ضرب از درِ زورخانه را داشت؛ از ویژگیهای دیگر ایشان، روحیه فتوت، جوانمردی، مردانگی و سفرهداری است، طوری که درِ خانهاش به عنوان ملجاء و ماوایی برای مراجعان، به روی همه باز بود.
مقیمی با اشاره به خدمات عامالمنفعه این مجتهد افزود: ایشان در اصفهان بیمارستان امام موسی صدر را به یاد عموزاده خود احداث کرد، در این راستا منزل مسکونی خود را به نفع فقرا بخشید و به مستاجری روی آورد.
وی گفت: ایشان بزرگ خاندان صدر از نظر سن و سال و کسوت در ایران، عراق و لبنان بود. در شعر، ادبیات وهنر خوشنویسی هم دستی بر آتش داشت، طوری که ۱۲ جلد کتاب سلوک حضور ایشان، مربوط به منتخب اشعار شاعران قرون متمادی است؛ در مدت اخیر، کتابی به نام مجتهدی پهلوان درباره ایشان به چاپ رسید که شامل اسناد و زندگینامه این مجتهد است، همچنین دو جلد کتاب درباره ایشان توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسید.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناطق محروم تصریح کرد: این مجتهد پهلوان، ملجاء مردم بود و ارتباط صمیمانهای با آنها داشت، همچنین با توجه به اینکه مسئولان زیادی به دیدار ایشان میآمدند، حلقه وصلی بین مردم و مسئولان محسوب میشدند، ایشان که از ارادتمندان حضرت امام و سید مصطفی خمینی (ره) بود، نسبت به رهبر انقلاب نیز ارادت زیادی داشت، طوری که آخرین دیدار آنها بیش از یک ساعت طول کشیده بود.