علی حاجیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا ضمن تسلیت ارتحال ملکوتی حضرت آیتالله سید مرتضی مستجاب الدعواتی معروف به مستجابی اظهار کرد: حضرت آیتالله مستجابی چهره ماندگار عرصه مبارزه و جوانمردی بود که از هفته قبل به علت بیماری در بیمارستان الزهرای اصفهان بستری بود.
وی افزود: آیتاللّه سید مرتضی مستجاب الدعواتی مشهور به مستجابی فرزند سید اسدالله مستجاب الدعواتی و نوه آیت الله سید ابوالحسن صدرعاملی از علمای سرشناس اصفهان بود که به علت نسبت خانوادگی با امام موسی صدر از جوانی رابطهای نزدیک و صمیمی با ایشان داشت.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان تصریح کرد: آیتالله مستجابی از مبارزان سیاسی دوره ملی شدن صنعت نفت و از نزدیکان مرحوم آیتالله سید ابوالقاسم کاشانی بود که تحصیلاتش را در حوزه علمیه تهران و نجف ادامه داد و موفق به دریافت اجتهاد از آیتالله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی شد.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان با بیان اینکه آیتالله مستجابی در امور خیریه و عامالمنفعه سابقهای طولانی داشت و دستی نیز در حوزه شعر و ادب و هنر داشت، ادامه داد: در مراسم بزرگداشت آیتالله مرتضی مستجابی الدعواتی که خرداد سال جاری برگزار شد، از کتاب زندگینامه ایشان به نام «مجتهدی پهلوان» رونمایی شد که در این کتاب به روایت زندگینامه این عالم در قالب خاطرات، اسناد، مکاتبات و تصاویر این مجتهد و هنرمند برجسته پرداخته است.
حاجیان با بیان اینکه روح بلند حضرت آیتالله سید مرتضی مستجاب الدعواتی معروف به مستجابی عصر روز سیام بهمن به ملکوت اعلی پیوست و اصفهان از وجود این چهره ماندگار عرصه مبارزه و جوانمردی محروم شد، گفت: پایان هفته جاری خداحافظی با عالم بزرگ «حضرت آیتالله سید مرتضی مستجاب الدعواتی» را خواهیم داشت؛ عالمی با مرام پهلوانی و چهرهای بینظیر بود که هرگز فراموش نخواهد شد؛ تغسیل و تکفین این عالم وارسته در آرامستان باغ رضوان انجام خواهد شد.
وی با اشاره به جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیتالله مستجابی گفت: مراسم تشییع صبح روز پنجشنبه، دوم اسفند ساعت ۹:۰۰ از میدان فیض به سمت تکیه مقدس تخت فولاد (در گذر کازرونی) و کنار مقبره پدر و مادر حضرت آیتالله مستجابی برگزار خواهد شد.