شناسهٔ خبر: 71447125 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

انتقاد تند نماینده تندروی مجلس از رئیس قوه قضاییه/ مردم دلشان برای مدیریت شهید رئیسی تنگ شده است/ آقای اژه‌ای چرا با جرم مشهود برخورد نمی‌کنید

نماینده قم و عضو جبهه پایداری، با قدردانی از سخنان رئیس‌جمهور در ۲۲ بهمن، بر لزوم مقابله با تهدیدات جنگ نرم و اجرای قانون حجاب و عفاف تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قاسم روانبخش، نماینده قم در نطق میان دستور خود در جلسه روز سه شنبه مجلس، با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: از رئیس جمهور محترم به خاطر اتخاذ مواضع محکم در سخنرانی ۲۲ بهمن که سخنانی برخاسته از دل آحاد ملت ایران بود و مواضع محکم او در برابر آمریکای جنایتکار، قدردانی می کنم.

بنا به روایت ایسنا، وی با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به فرمایشات رهبری اظهار کرد: بحمدالله نیروهای مسلح ما، تهدید سخت دشمن را پاسخگو هستند و امروز ملت ایران، امنیت خودش را مرهون تلاش جوانان نخبه خود در نیروهای مسلح می‌داند ولی خطر اصلی امروز در حوزه جنگ نرم است و دشمن درصدد زدن محکمات انقلاب اسلامی ایران است.

این نماینده مجلس خطاب به نمایندگان تاکید کرد: باورهای دینی ما، احکام قطعی اسلام؛ مانند حجاب و عفاف، امروز درصدد تضعیف شدن و برخی درصدد به فراموشی سپردن است؛ برخی درصدد جلوگیری از اجرای احکام الهی هستند. از رئیس مجلس انتظار داریم که به جای رئیس جمهور، این قانون را ابلاغ کند.

روانبخش گفت: شکسته شدن مرز حجاب و ترویج کشف حجاب و برهنگی، نقطه آغاز گام‌های بعدی فساد و متلاشی شدن خانواده‌ها و شکسته شدن حریم خانواده است. ما نمایندگان مردم در هر کوی و برزنی که حضور پیدا می‌کنیم، مردم اجرای قانون حجاب و عفاف و جلوگیری از برهنگی و کشف حجاب را از ما مطالبه می‌کنند.

وی با بیان اینکه «مردم ما دلشان برای مدیریت شهید رئیسی در ریاست جمهوری و در قوه قضاییه تنگ شده است»، عنوان کرد: انتظار مردم این است که دستگاه قضایی تخلفات دولت کنونی را همانگونه که در زمان شهید رئیسی برخورد می‌کرد؛ برخورد کند. جناب آقای اژه‌ای! جرم مشهود که نیازی به شکایت ندارد. متاسفانه مجلس شورای اسلامی به رغم شکایت مکرر نمایندگان مجلس همچنان شاهد است که چندین مسئول در دولت بر خلاف قانون صریح مجلس، حضور دارند. آقای اژه‌ای چرا با جرم مشهود برخورد نمی‌کنید و چرا نسبت به دانه درشت‌ها تسامح می‌کنید؟

این نماینده مجلس اظهار کرد: رهبری عزیز فرمودند که دولت را کمک کنید و البته فرمودند که مجلس باید نقش نظارتی خود را نیز داشته باشد؛ کمک کردن مجلس به دولت این نیست که بله قربان‌گوی دولت و وکیل الدوله باشیم؛ اگر آنجا که باید سوال کرد، سوال کنیم؛ آنجا که باید استیضاح کرد، استیضاح کنیم، عناصر ناکارآمد ضعیف را از دولت حذف کنیم، این بزرگترین کمک به دولت است.

روانبخش اظهار کرد: این روزها ترامپ با استراتژی مرد دیوانه وارد کاخ سفید شده است و در حال تهدید منطقه و جهان و جمهوری اسلامی است؛ این سیاست‌های کهنه و سوخته دیگر راه چاره نیست، باید چاره دیگر بیندیشید. یک روزی نیکسون همین سیاست را اتخاذ می کرد؛ به ویتنامی‌ها می‌گفت من به این نقطه رسیدم که ممکن است برای توقف جنگ دست به هر کاری بزنم به مشاورانش می گفت که به آنها بگویید، وقتی نیکسون عصبانی‌ است نمی‌توانیم مهارش کنیم و دستش روی دکمه هسته ای گذاشته است. براساس این توصیه، کیسنجر همین تهدید را نسبت به مسکو داشت؛ سرانجام چه شد؟ نیکسون شکست خورد. شکستی مفتضحانه و امروز به ترامپ خواهیم گفت این سیاست دیگر تمام شده است. ما در برابر تو خواهیم گفت «هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید»؛ ما نیز همانگونه که رهبر عزیزمان فرمودند؛ تهدید را با تهدید و هرگونه تعرض به امنیت‌مان را با تعرض به امنیتتان پاسخ خواهیم داد؛ منتظر باش.