به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مدرسی روز سهشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه خلیج فارس با دانشگاه نفت شمال شرق چین تفاهم نامه همکاری امضا کرده و در نظام رتبهبندی ISC نیز رتبه ۲۷ را در بین دانشگاههای جامع کشور کسب کرده است.
وی با اشاره به درخش دانشگاه خلیج فارس در عنوان های ملی و بین المللی افزود: همچنین، این دانشگاه در رتبهبندی دانشگاههای جامع جوان جهان، در جایگاه ۴۰۱ تا ۵۰۰ قرار دارد.
مدرسی یادآور شد: ۵۴ دانشجوی استعداد درخشان و دارای رتبههای برتر کنکور در سال تحصیلی جاری در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: راهاندازی دوره دکترای پژوهشمحور برای دانشجویان بینالمللی، تکمیل سامانه ثبت آنلاین و مدیریت درخواستهای متقاضیان بینالمللی، پشتیبانی از برگزاری چهار کنفرانس بینالمللی، و برگزاری ۷۰ برنامه در سمینارهای نخبگان بینالمللی از اقدامات دانشگاه خلیج فارس در حوزه بین الملل است.
رئیس دانشگاه خلیج فارس اضافه کرد: دفتر امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی در استان بوشهر افتتاح شده و دورههای پسر و دکترای بینالمللی با همکاری کشورهای قطر، ایتالیا و دیگر کشورها راهاندازی شده است.
وی گفت: کیفیت آموزش در دانشگاه خلیج فارس به گونه ای است که دانش آموختگان این دانشگاه توان رقابت با دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف را دارند و به دلیل کیفیت بالای آموزشی، تقاضای زیادی برای جذب آنها در بازار کار وجود دارد.
مدرسی ادامه داد: برخی شرکتهای پتروشیمی نیز برای استخدام این دانشجویان درخواست دادهاند که نشاندهنده سطح علمی و مهارتی آنها است.
دستاوردهای علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر با اشاره راه اندازی بزرگترین مزرعه پرورش جلبک ایران گفت: تولید این جلبکها تامینکننده غذای صدفهای پرورش مروارید و جایگزینی برای سویای وارداتی در صنعت مرغداری استان بوشهر محسوب میشود.
وی پرورش صدف دوکفه ای و تولید مروارید در دانشگاه خلیج فارس را از دیگر اقدامات فناورانه ذکر کرد.
مدرسی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب استان بوشهر، پروژه پرورش مرغ بومی نیز با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل است و بهزودی اولین ریزش جوجه در آن انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر اظهار کرد: همچنین، دانشگاه با انعقاد قراردادهایی در زمینه تکثیر و پرورش ماهی تلاش میکند به جبران خسارات وارده به صنعت میگو کمک کند.
وی افزود: در حوزه تولید آگار، که تاکنون واردات آن به کشور انجام میشد، اکنون به سطحی از تولید رسیدهایم که کیفیت محصول تولیدی دانشگاه خلیج فارس از سوی شرکتهای خارجی تایید شده است.
پروژههای عمرانی و توسعهای دانشگاه
مدرسی گفت: برخی پروژههای مهم در پردیس ۲ که از سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ متوقف شده بودند، طی سه سال اخیر فعال شدهاند.
وی یادآور شد: استخر دانشگاه که بیش از ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، با اعتبار۴۰۰ میلیارد ریال بهزودی وارد فاز بهرهبرداری خواهد شد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس افزود: سالن اجلاس دانشگاه با اعتبار ۳۸۰میلیارد ریال و مهمانسرا با ۷۰۰ میلیارد ریال و ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی بهزودی افتتاح میشوند.
مدرسی گفت: همچنین، پروژه دانشکده مهندسی جم که در گذشته تنها دارای فونداسیون بود، اکنون با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل است.
افزایش درآمدهای دانشگاه
وی تصریح کرد: دانشگاه خلیج فارس بوشهر با انعقاد ۵۵ قرارداد در سال جاری، ۱۵۲ میلیارد ریال درآمد زایی داشته است.
مدرسی افزود: علاوه بر این، دو قرارداد جدید در مجموع به ارزش ۲۸۰ میلیارد ریال اردیبهشت سال آینده منعقد خواهد شد.
اخراج دانشجویان و اعضای هیات علمی
مدرسی تاکید کرد: با وجود مهاجرت اعضای هیات علمی از دانشگاههای کشور، تاکنون در دانشگاه خلیج فارس هیچ دانشجو یا عضو هیات علمی اخراج نشده است.
وی افزود: هرچند مقررات دانشگاه اجازه اخراج دانشجویان پس از یک ترم غیبت را میدهد، اما حتی در صورت دو سال غیبت نیز دانشگاه اقدام به اخراج دانشجویان نکرده است.
رویداد شب علم
مدرسی درباره رویداد شب علم گفت: این برنامه با هدف تقویت تعامل بین دانشگاه و جامعه برگزار میشود و شامل کارگاههای مهارتآموزی علمی، فرهنگی و ورزشی است.
وی افزود: این رویداد همزمان با ۳۱ فروردین، روز ملی گندم و نان، برگزار خواهد شد.
دومین جشنواره فرهنگ و ملل
مدیر بینالملل دانشگاه خلیج فارس گفت: جشنواره فرهنگ و ملل با حضور ۱۰ ملیت مختلف در ۶ اسفندماه برگزار خواهد شد.
آرش خسروی افزود:تعداد کل دانشجویان شش ماهه اول سال تحصیلی جاری این دانشگاه ، شش هزار و ۲۲۶ نفر است که از این شمار شش درصد خارجی هستند.
وی یادآور شد: بیشتر آنها از کشورهای افغانستان، عراق، پاکستان، هند، ترکمنستان، غنا و ماداگاسکار هستند.
مدیر بین الملل دانشگاه خلیج فارس تصریح کرد: این جشنواره با هدف آشنایی دانشجویان داخلی با فرهنگ کشورهای دیگر برگزار خواهد شد.