شناسهٔ خبر: 71435576 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دانشگاه خلیج فارس بوشهر در جمع ۱۸ دانشگاه برتر ایران قرار گرفت

بوشهر- رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: دانشگاه خلیج فارس در سال ۱۴۰۳ به جمع ۱۸ دانشگاه جامع برتر ایران بر اساس نظام رتبه‌بندی تایمز آسیایی راه یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مدرسی صبح سه شنبه در نشست با خبرنگاران به تشریح دستاوردها و برنامه‌های این دانشگاه پرداخت و افزود: دانشگاه خلیج فارس در سال ۱۴۰۳ به جمع ۱۸ دانشگاه جامع برتر ایران بر اساس نظام رتبه‌بندی تایمز آسیایی راه یافته است.

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر افزود: این دانشگاه با دانشگاه نفت شمال شرق چین تفاهم نامه همکاری امضا کرده و در نظام رتبه‌بندی ISC رتبه ۲۷ را در بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرده است.

وی گفت: از دیگر دستاوردهای مهم دانشگاه خلیج فارس می‌توان به ایجاد پردیس فناوری مشترک، صعود هفت رتبه‌ای در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی، افتتاح اولین مجموعه پرورش صدف خوراکی و مروارید ساز کشور، و کسب رتبه برتر در حفاظت آزمون در بین دانشگاه‌های کشور اشاره کرد.

مدرسی همچنین به آمارهای مربوط به دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه اشاره کرد و گفت: بر اساس این آمار، تعداد کل دانشجویان شاغل به تحصیل در شش ماهه اول سال ۱۴۰۳، شش هزار و ۲۲۶ نفر بوده است.

وی تصریح کرد: تعداد اعضای هیئت علمی این دانشگاه نیز ۲۴۹ نفر و تعداد گرایش‌های فعال ۱۰۰ رشته است.

وی اضافه کرد: سه هزار و ۲۸۳ دانشجو در خوابگاه‌های دولتی ساکن هستند و ۱۲ محصول توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در شش ماهه اول سال ۱۴۰۳ تولید شده است.

کمبود فضای فیزیکی

وی به مشکلات دانشگاه نیز اشاره کرد و کمبود فضای فیزیکی را یکی از چالش‌های اصلی دانشگاه خلیج فارس عنوان کرد.

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر بیان کرد: با این حال، دانشگاه در حوزه آموزش اقدامات مهمی انجام داده است، از جمله برگزاری سه آزمون از صفر تا ۱۰۰ برای شرکت‌های گاز، پتروشیمی، صنایع و کارخانه سیمان. در سال تحصیلی ۱۴۰۲–۱۴۰۳، ۱۳۷۱ دانشجو پذیرفته شده و ۳۰۳ نفر نیز دانش‌آموخته شده‌اند.

وی گفت: همچنین، ۵۴ دانشجوی استعداد درخشان و دارای رتبه‌های برتر کنکور در این سال تحصیلی در دانشگاه مشغول به تحصیل بوده‌اند.

وی ادامه داد: در حوزه بین‌الملل، دانشگاه خلیج فارس اقدامات قابل توجهی از جمله راه‌اندازی دوره دکترای پژوهش‌محور برای دانشجویان بین‌المللی، تکمیل سامانه ثبت آنلاین و مدیریت درخواست‌های متقاضیان بین‌المللی، پشتیبانی از برگزاری چهار کنفرانس بین‌المللی، و برگزاری ۷۰ برنامه در سمینارهای نخبگان بین‌المللی انجام داده است.

همچنین، دفتر امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی در استان بوشهر افتتاح شده و دوره‌های پسر و دکترای بین‌المللی با همکاری کشورهای قطر، ایتالیا و دیگر کشورها راه‌اندازی شده است.

دکتر مدرسی همچنین به راه‌اندازی بزرگترین مزرعه پرورش جلبک در استان بوشهر توسط یکی از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس اشاره کرد که نشان‌دهنده توانمندی و نوآوری دانشجویان این دانشگاه است.