مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در این بازدید، گفت: آیین نامه ساماندهی زنان آسیب دیده اجتماعی به ابتکار بهزیستی خراسان رضوی طراحی و تنظیم گردیده و به صورت پیشنهادی برای بهزیستی کشور نیز ارسال شده است. مهمترین بخش این آئیننامه، مشخص نمودن وظایف سازمانها و نهادهای همکار در ساماندهی زنان آسیب دیده اجتماعی به استناد قوانین و اسناد بالادستی است.
مهدی برجی افزود: اگر این آئین نامه بتواند مصوبه هیات وزیران را بگیرد و برای اجرا به سایر دستگاهها ابلاغ شود، یا در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح و تبدیل به لایحه شود و فرآیند تبدیل شدن به قانون را طی نماید، گامی بسیار بزرگ و ارزشمند در مسیر توانمندسازی جامعه هدف برداشته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این آئیننامه براساس قوانین موجود، مسئولیتهایی برای دستگاههای همکار در حوزه ساماندهی و توانمندسازی زنان آسیبدیده اجتماعی از قبیل نیروی انتظامی، شهرداری، وزارت تعاون و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان صداوسیما، جمعیت هلال احمر، وزارت آموزش و پرورش، کمیته امداد و... اندیشیده شده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تاکید کرد: درحال حاضر سازمان بهزیستی موظف است با استفاده از مددکار اجتماعی نسبت به شناسایی، جذب،پذیرش و توانمندسازی زنان آسیب دیده اجتماعی در کلیه مراکز استانها و در صورت صلاحدید کارگروه اجتماعی استان در شهرهای بالای 200 هزار نفر اقدام نماید. اما از آنجایی که فرآیند بازتوانی و توانمندسازی این مددجویان بسیار گسترده و دشوار است، قطعا بهزیستی به تنهایی از عهده این مسئولیت خطیر برنمیآید و در این مسیر نیازمند همراهی و حمایت سایر دستگاهها و نهادهای متولی میباشد.