به گزارش خبرگزاری صدا و سیما عبدالعظیم بهفر گفت: این سیستم با الگوبرداری از فناوریهای پیشرفتهای همچون سیستم هشدار سریع اتحادیه اروپا و سایر سامانههای پیشرو جهانی، تدوین و اجرا شده است و به عنوان ابزاری نوین برای پایش و مدیریت هوشمندانه ایمنی غذا در کشور به کار گرفته می شود.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: با توجه به اهمیت ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی و لزوم بهرهگیری از فناوریهای نوین در این حوزه، سامانه هشدار سریع ایران مواد غذایی و آشامیدنی (IRASFF) طراحی و راهاندازی شده است.
عبدالعظیم بهفر با اشاره به کاربردهای این سامانه گفت: IRASFF بهزودی در سیستم یکپارچه خدمات سازمان غذا و دارو در دسترس قرار خواهد گرفت و متخصصان، مدیران حوزه غذا، دانشمندان و حتی عموم مردم میتوانند از آن بهرهبرداری کنند.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: این سامانه گامی مهم در راستای حفظ سلامت جامعه و افزایش نظارت هوشمند بر زنجیره تأمین مواد غذایی در کشور محسوب میشود و میتواند در مدیریت سریع بحرانهای احتمالی در حوزه ایمنی غذا نقش مؤثری ایفا کند.