به گزارش خبرنگار ایرنا، رضوان حکیم زاده روز سهشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیران پیشین و جدید آموزش و پرورش گیلان اظهار کرد: دکتر پزشکیان تا امروزعلاوه بر حضور میدانی در استانها بیشتر از ۱۸ نشست حداقل ۲ ساعته در ارتباط با مسایل آموزش و پرورش وقت گذاشته است.
وی با اشاره به ارائه برنامه وزیر آموزش و پرورش با موضوع ارتقاء کیفیت، توسعه و بسط عدالت آموزشی و توجه به هویت به عنوان یکی از کارکردهای اصلی نظام آموزشی به مجلس اضافه کرد: ارائه این برنامه وزیر آموزش و پرورش با توجه ویژه رئیس جمهور به این دستگاه بزرگ تعلیم و تربیت تلاقی پیدا کردهاست.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، نقطه تحول را در مدرسه و دستگاه تعلیم و تربیت خواند و با قدردانی از خیرین عنوان کرد: بدون همراهی معلمان، کارشناسان و مدیران آموزش و پرورش نمیتوانیم دستاوردهای خوبی داشته باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه پذیرش مسئولیت در گیلان آسان و در عین حال سخت است، اظهار کرد: سهل از این جهت که پشتوانه عظیمی از دستاوردهای علمی و آموزشی در استان وجود دارد و مفاخر بزرگی همچون پروفسور سمیعی، دکتر بهزاد، دکتر محمد معین از این خطه برحاسته و در عرصه جهانی درخشیده اند.
وی با بیان اینکه نامآوران بزرگی از این دیار در زمینههای ادبی، هنری، علمی، علوم محض، علوم پزشکی جهانی شدند، اظهار کرد: گیلان بالاترین میزان سواد آموزی و سرانه کتابخوانی را دارد و هر مسئول در این استان وارث چنین دستاوردهایی است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: همچنین مسئولیت در گیلان از این جهت سخت است که باید بتواند به دستاوردهای استان بیفزاید و انتظارست که مفاخر و سرشناسان علم و ادب در مدارس گیلان همانند گذشته پرورش یابند.
وی در ادامه با بیان اینکه سکان مدیریت آموزش و پرورش گیلان به دست بانوی توانمند و با دغدغه سپرده شدهاست، افزود: ۱۱۸ سال از زمانی که مدرسه دخترانه در رشت و ایران تاسیس شد گذشته تا امروز که بانویی توانمند از این خطه سکان آموزش و پرورش را بر عهده گرفت در واقع مسیر طولانی را طی کردیم تا اینجا رسیده ایم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: این مسیر پرافتخار بعد از انقلاب اسلامی با هدایت امام خمینی (ره) ادامه یافت و با عنایت رهبر فرزانه انقلاب و توجه به آموزش و پرورش به تعالی رسید.
وی در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از مدیر پیشین آموزش و پرورش گیلان اظهار کرد: نگاه تربیتی، پیگیری مداوم و دقیق و توجه به شاخصهای عملکردی، اخلاق مداری، صبوری و تواضع از ویژگیهای وی بود که توانست در دستگاه تعلیم و تربیت نقشآفرین باشد.
حکیم زاده بیان کرد: انتخاب نرگس دستیار به عنوان مدیرکل جدید آموزش و پرورش گیلان کار سختی نبود، وی بالاترین امتیاز را در کمیته انتصابات وزارت آموزش و پرورش به دست آورد؛ توانمندی و پشتکاری از جمله ویژگیهای این مدیر است.
در پایان این مراسم ضمن قدردانی از محمدحسین رمضانی مدیرکل پیشین آموزش و پرورش گیلان، نرگس دستیار جایگزین وی شد.
گیلان دارای افزون بر ۳۷۰ هزار دانشآموز است که در حدود چهار هزار واحدآموزشی تحصیل میکنند.