شناسهٔ خبر: 71431239 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نشر «زندگی با آیه‌ها» در ۲۰ کشور دنیا

نشست هم‌اندیشی و هم افزایی طرح زندگی با آیه‌ها برگزار شد .

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست هم‌اندیشی و هم‌افزایی دستگاه‌های قرآنی پیرامون طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان، صبح امروز، سه‌شنبه 20 بهمن‌ماه، در ساختمان شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین تقی‌زاده ، رییس مرکز بالقرآن الکریم، طب سخنانی به تشریح برنامه‌های انجام شده طرح زندگی با آیه‌ها پرداخت و از پیشرفت‌های قابل توجهی در این زمینه خبر داد. 

رییس سازمان دارالقرآن با اشاره به نقش محوری برنامه محفل در ارتباط با زندگی مردم، از هم‌افزایی و ارتباط موثرتر این برنامه با زندگی‌ها سخن گفت.  

او تصریح کرد: تلاش شده است تا انتخاب سوژه‌ها، دال اصلی محتوایی و کلید واژه‌های برنامه، در یک نظام کلان و هماهنگ با هم تنیده شوند. این کار بسیار سخت بوده است و تیم برنامه محفل برای بهره‌گیری حداکثری از فرصت ارتباط با طیف گسترده‌ای از جامعه تلاش جدی دارند.

تقی زاده در ادامه به تاکید برنامه محفل بر سبک زندگی قرآنی اشاره کرد و گفت: ارتباط مباحث اجتماعی با مباحث سیاسی از جمله مقاومت و جبهه مقاومت، حتی در دکور، تیزرها و مباحث مطرح شده در برنامه، به خوبی دیده می‌شود. امسال، برش ویژه بین‌المللی به برنامه محفل اضافه شده و این برنامه به 5 زبان (اردو، ترکی، اسپانیولی، انگلیسی و عربی) دوبله و در حدود 20 شبکه ویژه در منطقه به صورت همزمان پخش می‌شود. 

او ادامه داد: این در حالی است که در سال‌های گذشته نیز قسمت‌هایی از برنامه به زبان‌های عربی و انگلیسی در فضای مجازی با بازدیدهای بسیار بالا (تا 400 میلیون) منتشر می‌شد. یک تیم ویژه نیز امسال برای پوشش مجازی این برنامه در یوتیوب و سایر پلتفرم‌ها فعالیت می‌کند.

رییس سازمان دارالقرآن از برگزاری برنامه محفل امام حسنی‌ها در کشور عراق با حضور حدود 20 تا 30 هزار نفر در ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: برنامه‌های دیگری نیز در پاکستان و ترکیه در این ماه برگزار خواهد شد. هدف از این اقدامات را زنده کردن ادبیات بین‌المللی قرآن دانست.

تقی زاده در خصوص همکاری با صدا و سیما گفت: تقریباً با تمامی برنامه‌های سحری، افطاری و ویژه شبکه‌های سیما رایزنی شده است و کارشناسان و مجریان، با محورهای محتوایی برنامه محفل هماهنگ هستند. حتی برای برنامه‌هایی مانند "سر سفره خدا" که مخاطبان نوجوان دارند نیز تیم‌هایی برای هماهنگی محتوایی در نظر گرفته شده‌اند.

 تقی زاده به دو رویکرد جدید در برنامه‌های امسال اشاره کرد: اول، تاکید بر "عهد و قرار جمعی" به منظور پیوند دادن فهم آیات به زندگی مردم است. این کار با مشورت با بزرگان و اساتید از جمله آیت‌الله عابدینی انجام شده است. 

او خاطرنشان کرد: هدف، تصویرسازی از یک محفل قرآنی است که منجر به عهد و قرار میان مخاطبان (از دختران دبیرستانی تا قشر مذهبی) می‌شود. دوم، سرمایه‌گذاری ویژه بر ادبیات شکل‌گیری جلسات و محافل قرآنی است. برای این منظور، تمام سرمایه‌های جامعه قرآنی گردآوری شده تا به مخاطبان ارائه شود. اپلیکیشن "زندگی با آیه‌ها" نیز به کاربران کمک می‌کند تا نزدیک‌ترین مجموعه قرآنی را پیدا کنند و کنشگران قرآنی نیز می‌توانند به سرعت اطلاعات جلسات خود را در این اپلیکیشن ثبت کنند. 

رییس سازمان دارالقرآن تاکید کرد: با این حال، هنوز به 20 هزار اطلاعات دقیق برای ارائه به مخاطبان دست نیافته‌اند و این تلاش‌ها ادامه دارد. هدف، افزایش تعداد محافل و جلسات قرآن در ماه رمضان است.

انتهای پیام/