شناسهٔ خبر: 71416985 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

۱۳ مدال رنگارنگ حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ تمام تیم صاحب مدال شدند

برنا - گروه ورزشی: روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با کسب ۱۳ مدال رنگارنگ همراه بود و علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید. برنا - گروه ورزشی: روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با کسب ۱۳ مدال رنگارنگ همراه بود و علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

صاحب‌خبر -

تیم ملی شنا جوانان ایران در حالی در مسابقات جام آزاد دبی حضور یافت که در این دوره از رقابت‌ها، یک‌هزار و سیصد شناگر  از  ۳۰ کشور  در قالب ۱۲۲ تیم در رده‌های سنی مختلف شرکت کرده بودند. از نکات برجسته این مسابقات حضور شناگر مدال آور المپیک  بنجامین پروند از کشور انگلستان است.

طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون شنا، تیم ملی شنای جوانان در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده سازی تیم های ملی شنا برای بازی های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین در این رویداد رقابتی حضور یافت.

پس از اینکه روز دوم این رقابت‌ها، شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز بدست آوردند و محمد قاسمی در ماده ۴۰۰ متر آزاد رکورد ملی  و علیرضا عرب در ماده ۵۰ متر قورباغه رکورد ملی جوانان را شکستند، سومین روز رقابت‌ها نیز با مدال‌آوری شناگران جوان ایران ادامه یافت.

محمد غلامی در ماده ۱۰۰متر پروانه با رکورد  ۵۵ ثانیه و ۷۹ صدم ثانیه اول شد و مدال طلا را به ارمغان آورد. یاشار سلیمانی با رکورد ۵۶ ثانیه و ۵۵ صدم ثانیه به مقام دوم و مدال نقره این ماده رسید.

محمد قاسمی در ماده ۸۰۰ متر آزاد با رکورد ۸ دقیقه، ۱۷ ثانیه و ۸۴ صدم ثانیه دوم شد و مدال نقره کسب کرد.

شنتیا نظری در ماده ۲۰۰ متر قورباغه، رده سنی ۱۵-۱۶ سال با رکورد ۲ دقیقه و ۲۱ ثانیه و ۱۸ صدم ثانیه و تنها با ۵ صدم ثانیه اختلاف با نفر اول به مقام دوم و مدال نقره رسید.

علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه جوانان با رکورد ۲ دقیقه و ۱۷ ثانیه و ۶۸ صدم ثانیه به مقام دوم و مدال نقره دست یافت.

علیرضا عرب با این رکوردی که به ثبت رساند، موفق شد رکورد ملی بزرگسالان در این ماده را که با زمان ۲ دقیقه و ۱۸ ثانیه و ۸۸ صدم ثانیه در اختیار آریا نسیمی شاد بود، جابه‌جا کند.

امیررضا نعیما در همین ماده با رکورد ۲ دقیقه و ۱۹ ثانیه و ۷۳ صدم ثانیه موفق به کسب مقام سوم و مدال برنز شد.

یاشار سلیمانی در ماده ۱۰۰متر آزاد با رکورد ۵۳ ثانیه و ۲۸ صدم ثانیه دوم  شد و مدال نقره را کسب کرد.

پارسا صفایی در ماده ۱۰۰متر پروانه با رکورد ۵۵ ثانیه و ۹ صدم ثانیه سوم شد و به مدال برنز رسید.

تیم ملی شنای جوانان ایران در مجموع با ۳ طلا، ۶ نقره و ۴ برنز به کار خود در جام آزاد دبی پایان داد و کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال دست شدند.

این تیم بعدازظهر فردا به کشور بازمی‌گردد.

 اسامی شناگران تیم‌ملی جوانان ایران در این دوره از مسابقات : 

محمد غلامی 

محمد قاسمی 

امیررضا نعیمان

یاشار سلیمانی 

شنتیا نظری

پارسا صفایی 

علیرضا عرب

کادر فنی تیم‌ملی شنا جوانان ایران 

جمال چاووشی‌فر  مربی

محمدصادق طیران مربی 

حسین گرایلی سرپرست

انتهای پیام/